Igračka – Pametni telefon

12,90 KM

Pametni telefon – igračku koja će oduševiti vaše dijete i potaknuti njegov razvoj.

Na zalihi

Igračka - Pametni telefon 12,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Tražite savršenu igračku za vaše dijete od 12 mjeseci i starije? Upoznajte naš pametni telefon – idealan za rano obrazovanje i zabavu! Vaše dijete će imati priliku sa se zabavlja dok razvija svoje vještine kroz igru.

Pametni telefon je savršena zamjena za vaš pravi telefon. Sadrži šarene gumbe, zabavne crtane likove i mekano osvjetljenje koje će privući pažnju vašeg djeteta. Vaše dijete će moći slušati različite zvukove i glazbu, što će potaknuti interes za učenje, poticati imitaciju zvukova i glazbe te poboljšati kognitivne, jezične i imitativne vještine.

Važno je napomenuti da naš pametni telefon je prilagođen zaštiti sluha vašeg djeteta. Glazba i zvukovi imaju jačinu manju od 60 dB, što zadovoljava međunarodne standarde za zaštitu sluha djece. Ova igračka je posebno dizajnirana za djecu stariju od 12 mjeseci.

Ima 3 načina učenja – brojevi, zvukovi životinja i medijski efekti. Igračka nudi interakciju putem ikona s glazbom, tipki za biranje i završetak poziva. Vaše dijete će učiti putem dodira, zvuka i vida, kroz 3 različita načina i obilje zvučnih efekata. Ova igračka potiče znatiželju i istraživanje, pružajući vašem djetetu mogućnost da samostalno razvija svoje sposobnosti.

Pametni telefon je idealne veličine za bebine ručice, bez oštrih rubova i malih dijelova koje bi dijete moglo izvaditi. Ova igračka je savršen poklon za vaše namilije.

Značajke

  • Mobilni telefon za rano obrazovanje i zabavu!
  • Potiče razvoj kroz igru i imitaciju.
  • Prilagođen zaštiti sluha djeteta.
  • 3 načina učenja i obilje zvučnih efekata.
  • Siguran za bebine ruke, bez oštrih rubova i malih dijelova.