Lutka iznenađenja – Na Na Na Teens

110,15 KM

Upoznajte Na Na Na Teens Lutku Iznenađenja – Nova zvijezda glamura koja će osvojiti srce svakog djeteta!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dobrodošli u svijet luksuza i glamura! Upoznajte Na Na Na Teens Lutku Iznenađenja – prekrasnu modnu lutku s nevjerojatno šarmantnim stilom. Ove mekane lutke su pravo osvježenje na tržištu igračaka, spremne da zadive svojom modnom elegancijom. Sa svojom mekom strukturom i detaljnim otiskom lica i odjeće, ove lutke su pravi zabavni modni partneri.

Iskustvo otvaranja ovih lutki zaista je fantastično! Otvorite pakiranje i otkrijte svoju prekrasnu lutku iznutra. A kad probušite balone, otkrit ćete sve njezine dodatke. Svaka lutka dolazi s etiketom na kojoj je navedeno njeno ime, rođendan i nešto više o njezinom karakteru. To su savršeni pokloni za svaku prigodu!

Lutke su inspirirane omiljenim životinjama svojih likova, što im daje poseban šarm. Prikupite sve 5 prekrasnih mekanih Teens modnih lutki i uživajte u njihovoj pažljivoj izradi koja će trajati godinama. Ove lutke su izrađene od vrlo mekog pliša i sigurno će biti voljene i uživane u vrlo dugom vremenskom razdoblju.

Cijena je za pojedinačni proizvod, a slike prikazuju više proizvoda. Svaki se prodaje odvojeno i ovisi o dostupnosti. Prilikom online narudžbe bit će vam poslan nasumično odabrani proizvod.

Uz Na Na Na Teens Lutku Iznenadnja, vaše dijete će se osjećati uistinu posebno. Ova lutka nije samo igračka, već pruža i nevjerojatnu emocionalnu povezanost. Također je odličan način da vaše dijete nauči više o različitim životinjama i njihovim karakteristikama.

Naravno, ove lutke su iznimno popularne, stoga grabite svoj primjerak dok su još dostupne!

Značajke

  • Prekrasne modne lutke s detaljnom odjećom i otiskom lica.
  • Iznenadni pokloni s emotivnom povezanošću.
  • Prikupite sve 5 prekrasnih mekanih Teens modnih lutki.
  • Izrađene od vrlo mekog pliša, trajne i sigurne za igru.
  • Otkrijte svoju lutku iznutra kad probušite balone.
  • Uživajte u modi i stilu s Na Na Na Teens Lutkom Iznenadnja!