Montessori Pizza Mia 3D + Plastelin

48,55 KM

Neka tvoja kreativnost procvjeta uz Montessori Pizza Mia 3D Kit – stvori jedinstvena plastična remek-djela!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Montessori Pizza Mia 3D + Plastelin 48,55 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Montessori Pizza Mia 3D Kit s plastelinom, kalupima i priborom je ultimativni kreativni alat koji će probuditi maštu i razviti fine motoričke vještine kod tvog djeteta. S ovim zabavnim i edukativnim setom, tvoje dijete će moći izrađivati vlastitu trodimenzionalnu kuhinju i stvarati prekrasne plastične pizze.

Ovaj set nije samo obična igračka – on je emocija koja će preplaviti tvoje dijete kroz stvaranje nečega potpuno jedinstvenog. Zamisli samo koliko će biti ponosno kada završi svoju vlastitu trodimenzionalnu kuhinju i izradi savršene plastične pizze.

Ovaj set je sve što tvoje dijete treba da razvije svoje fine motoričke vještine, osjetilni razvoj, autonomiju i kreativnost. Kroz oblikovanje i stvaranje raznih oblika i komada plastelina, tvoje dijete će razvijati svoje osjetilne sposobnosti i naučiti kako koristiti alate i kalupe na pravi način.

Naravno, ovaj set nije samo za djecu. On je također izuzetno poučan i edukativan za roditelje ili stariju djecu koja žele sebično osjećati zadovoljstvo stvaranjem vlastite plastične kuhinje.

Ovaj internacionalni proizvod ima posebne uvjete prodaje i razlikuje se od lokalnih proizvoda, uključujući kompatibilnost, dobne oznake i jezik proizvoda ili uputa. Ali ne brini, uz ovaj set dolaze jasne i detaljne upute koje će te voditi kroz proces stvaranja.

Ne propusti priliku da svoje dijete ili sebe iznenadiš ovim fantastičnim Montessori Pizza Mia 3D Kitom. Neka tvoja kreativnost procvjeta i uživaj u stvaranju jedinstvenih plastičnih remek-djela. Kupi ga danas i doživi čaroliju kroz oblikovanje i stvaranje!

Značajke

  • Montessori Pizza Mia 3D Kit s plastelinom i priborom
  • Razvija fine motoričke vještine i osjetilni razvoj
  • Izrada vlastite trodimenzionalne kuhinje i plastičnih pizza
  • Kreativna i edukativna igračka za djecu i roditelje
  • Jasne i detaljne upute za jednostavno stvaranje
  • Procvat kreativnosti i čarolija oblikovanja