Montessori Baby – Doktor

32,65 KM

Istražite tajne svog tijela uz Montessori Baby – Doktor – najuzbudljivija igra za mališane!

Na zalihi

Montessori Baby - Doktor 32,65 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Montessori Baby – Doktor je revolucionarna igra koja će djeci omogućiti da otkriju kako je ljudsko tijelo napravljeno, već od malih nogu. Ova igra je razvijena po Montessori metodi, koja se već dugo vremena pokazala kao izuzetno uspješna u razvijanju svijesti o sebi kod djece.

Jedan od ključnih faktora u razvijanju samosvijesti je igra, koja omogućava djeci da istražuju i otkrivaju svijet oko sebe. Montessori Baby – Doktor je idealna igra za to. Djeca će imati priliku istražiti ljudsko tijelo kroz igru, što će im pomoći da razumiju svoje tijelo i osvijeste njegove funkcije.

Ova igra će potaknuti djecu da postanu svjesna svojeg tijela na jedan interaktivan i zabavan način. Kroz igru, oni će moći istražiti različite dijelove tijela, kao što su srce, mozak, pluća i mnogi drugi. Tako će naučiti o zdravlju i funkcioniranju tijela na siguran i edukativan način.

Montessori Baby – Doktor je osmišljen na način da djeca kroz igru razvijaju i finu i grubu motoriku, a istovremeno stječu znanje o vlastitom tijelu. Ova igra će ih potaknuti da postanu znatiželjni istraživači, koji su svjesni svojih fizičkih sposobnosti.

Osim toga, Montessori Baby – Doktor ima i brojne druge prednosti. Igra je izrađena od visokokvalitetnih materijala, što je izuzetno važno za sigurnost djece. Igra također dolazi s detaljnim uputama, koje će roditeljima omogućiti da uspješno vode svoje dijete kroz igru i pruže mu najbolje iskustvo.

Ukratko, Montessori Baby – Doktor je inovativna i edukativna igra koja će potaknuti razvoj svijesti o sebi kod djece već od malih nogu. Uz pomoć ove igre, djeca će moći istražiti i razumjeti svoje tijelo na jedan kreativan i interaktivan način. Donesite ovu igru u svoj dom i pružite svojem djetetu nevjerojatno iskustvo u otkrivanju ljudskog tijela.

Značajke

  • Montessori Baby – Doktor: igra za otkrivanje ljudskog tijela.
  • Razvijanje svijesti o sebi kroz igru i istraživanje.
  • Potiče razvoj fine i grube motorike kod djece.
  • Interaktivna i zabavna edukacija o zdravlju tijela.
  • Visokokvalitetni materijali za sigurnost djece.
  • Uputstva za roditelje za najbolje iskustvo igre.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.