Montessori Baby Dodirni I Osjeti Memo

19,35 KM

‘Otkrijte magičan svijet dodira s Montessori Baby Dodirni I Osjeti Memo – najbolji poklon za bebe koji istovremeno uče i uživaju u avanturi!

Na zalihi

Montessori Baby Dodirni I Osjeti Memo 19,35 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Upoznajte Montessori Baby Dodirni I Osjeti Memo – iznimno posebana i edukativna igračka za bebe! Ova igračka ima slike napravljene serigrafijom koje će malim bebama pomoći da počnu prepoznavati oblike i teksture dodirivanjem.

Ova igračka je posebna jer je razvijena s posebnom pažnjom prema metodi koja potiče razvoj senzornih i motoričkih vještina kod beba. Montessori Baby Dodirni I Osjeti Memo pruža vrhunsko iskustvo učenja i zabave za bebe s vizualnom i taktilnom stimulacijom.

Slike na serigrafiji su pažljivo odabrane kako bi privukle pozornost beba i potaknule njihov razvoj. Svaka slika ima drugačiju teksturu koju bebe mogu istraživati dodirom. Igračka je sigurna i izdržljiva, izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su netoksični i prikladni za bebe.

Montessori Baby Dodirni I Osjeti Memo cilja na poticanje kognitivnog razvoja, motoričkih vještina i senzornih sposobnosti kod beba. Igrajući se i istražujući teksture, bebe će razvijati osjetilne sposobnosti i poboljšati prepoznavanje oblika i tekstura.

Neka vaša beba istovremeno uči i zabavlja se! Montessori Baby Dodirni I Osjeti Memo je savršen poklon za bebe u razvoju i roditelje koji žele da njihova djeca uče kroz igru.

Kupite Montessori Baby Dodirni I Osjeti Memo igračku i pružite svojoj bebi najbolje iskustvo učenja i zabave. Vaša beba će biti zahvalna, a vi ćete biti ponosni na njihov napredak!

Značajke

  • Montessori Baby Dodirni I Osjeti Memo – edukativna igračka za bebe
  • Potiče razvoj senzornih i motoričkih vještina
  • Slike napravljene serigrafijom za prepoznavanje oblika i tekstura
  • Sigurna, izrađena od visokokvalitetnih materijala
  • Potiče kognitivni razvoj i poboljšava prepoznavanje oblika i tekstura
  • Savršen poklon za učenje i zabavu beba

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.