Boomerang lopta Mondo – Ultradrone

38,90 KM

Uživajte u nevjerojatnoj svjetlosnoj spektakularnosti i uzbudljivoj igri s Mondo Ultradrone Boomerang Loptom!

Nema na zalihi

Olakšvamo roditeljstvo kroz jednostavnost, sigurnost i transparentnost u svemu što radimo.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama.
  • Proizvodi odobreni od institucija EU
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni.
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH.
Zagarantirana sigurna kupovina

Mondo Ultradrone Boomerang Lopta pružiti će vam nevjerojatno iskustvo zabave i uzbudljivosti. Ova leteća lopta nije samo moderna, već će također zasvijetliti tijekom igre zahvaljujući RGB svjetlima unutar nje. Kada pokrenete ovu igračku, doživjet ćete različite putanje kretanja ovisno o kutu i brzini lansiranja. Kada se ova leteća svemirska lopta okreće noću, RGB svjetla emitiraju prekrasno svjetlo, baš kao što leti vile na noćnom nebu. Svako dijete će se zabaviti i uživati u ovoj lebdećoj lopti.

Ova leteća lopta je izuzetno glatka, ali i izdržljiva, otporna na padove, lagana i prenosiva. Svaka lopta je pažljivo ispitana s jedinstvenim sfernim dizajnom kako bi zadržala izvrsnu čvrstoću. S mekanim materijalom, lebdeća lopta neće povrijediti dječje ruke, što je vrlo sigurno za djecu. Kada leteća lopta udari u prepreku, automatski će usporiti i zaustaviti se, ne oštećujući vaš namještaj.

Opremljena je baterijama i spremna za igru čim stigne na vašu adresu! Bilo gdje da idete, ova mini leteća lopta je lako prenosiva i neće zauzeti puno prostora. Možete je jednostavno koristiti kako unutar prostora, tako i vani, bez obzira na dostupan prostor.

Leteća lopta je jednostavna za upotrebu s jednim gumbom, što olakšava djeci da je koriste.  Kada je lopta u zraku, položite je horizontalno i polako je pustite da lebdi u vašoj ruci. Da ide naprijed, samo je lagano nagnite naprijed ili je gurnite horizontalno. Kad želite da se lopta vrati, lagano je nagnite natrag ili je gurnite horizontalno rukom i lopta će se automatski vratiti. Možete je također upravljati tako da je nagnete lijevo ili desno.

Ova cool leteća lopta je izuzetno interaktivna igračka koja će oduševiti ne samo djecu, već i odrasle.

Značajke

  • Ultradrone leteća lopta za nevjerojatnu zabavu i uzbudljivost.
  • Sjajna svjetla za prekrasan noćni let.
  • Glatka, izdržljiva i sigurna za djecu.
  • Brzo punjenje i dugo trajanje baterije.
  • Jednostavna upotreba sa samo jednim gumbom.
  • Savršen poklon za sve prigode.