Automobil Mondo Ferrari s daljinskim upravljačem

89,00 KM

Na zalihi

Automobil Mondo Ferrari s daljinskim upravljačem 89,00 KM
Posljednja prilika za ovaj proizvod! Samo još 3 komada na zalihi!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Trkaći automobil na daljinsko upravljanje koji možete sami sastaviti, bez ikakvog alata ili ljepila. Ovo je komplet od 92 dijela iz JAMARE. Vozilo se sastavlja dio po dio i nakon samo kratkog vremena izrade dobit ćete vozilo u omjeru 1:18 koje će vas oduševiti. Detaljno uređena unutrašnjost, list s naljepnicama za izgled vjeran originalu i pomični elementi vrata, samo su neki od vrhunaca ovog luksuznog modela automobila visoke kvalitete. S uključenim ergonomskim daljinskim upravljačem, upravljački centar držite u ruci, baš kao u pravom trkaćem automobilu, i postižete brzine do 10 Km/h. Naredbe jednostavne za učenje omogućuju modelu da radi točno ono što mu kažete. Dakle, u gradski krug na parketu u dječjoj sobi i zabava više nije na putu. Komplet za ekstra dugu zabavu.

Posebnost ovog modela je da se radi o kompletu od 92 dijela za izradu. Svi dijelovi se spajaju. Za to nisu potrebni ni ljepilo ni alati. Vjeran originalnoj boji.

Svi modeli Deluxe automobila tvrtke JAMARA obojani su robotski. Ovaj je postupak jedinstven za vozila s dozvolom. Umjesto jednostavne obojene plastike, ovaj postupak bojanja koristi boje koje se temelje na izvornoj boji proizvođača vozila. Detaljan interijer Osim originalnog dizajna vozila, licencirana vozila u mjerilu 1:18 imaju i unutrašnjost izrađenu po uzoru na original. S upravljačem, armaturnom pločom i značajkama opreme poput pravog automobila ove marke. Sve je smišljeno i implementirano do najsitnijih detalja. Vrata se mogu otvoriti ručno. Na ovom modelu, vrata se mogu otvoriti ručno s obje strane. Jednostavno posegnite kroz prozorski otvor i laganim povlačenjem možete otvoriti vrata i ponovno ih zatvoriti na isti način.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Automobil Mondo Ferrari s daljinskim upravljačem”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)