Miss Melody Set S Pismima Sundown

16,95 KM

Pokažite svoju kreativnost i ljubav s Miss Melodi Setom sa pismima – Zalasci sunca, konji i posebne poruke koje oduzimaju dah.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Gospođica Melodi Set sa pismima “Sundown” je savršen izbor za sve djevojčice koje vole umjetnost i kreativno izražavanje. Ovaj set donosi nježne boje zalaska sunca i tri prekrasna konja na dopisnicama, stvarajući sliku koja će oduševiti svakog primatelja.

Ali, to nije sve! Uz set dolazi i čvrsta mapa koja sadrži 24 lista pisama, 12 koverti i 3 lista naljepnica. To znači da djevojčice imaju dovoljno materijala za pisanje i slanje svojih osobnih poruka svojim najdražima.

Ovaj set je idealan za djevojčice starije od 5 godina i predstavlja sjajnu priliku za razvijanje njihove kreativnosti i pisanje vlastitih priča. Pisanje pisama može biti vrlo emotivno iskustvo, a upravo to želimo postići s ovim setom – da djevojčice osjete tu emociju i izraze je na svoj jedinstven način.

Osim što je zabavan, ovaj set također može biti i poučan. Djevojčice će naučiti kako pravilno pisati pisma i kako izražavati svoje misli i osjećaje na papiru. Također, njihova mašta će biti potaknuta dok pišu pisma o svojim avanturama s konjima zalaska sunca.

Ne čekajte više! Dodajte Gospođica Melodi Set sa pismima “Sundown” u košaricu i omogućite svojoj djevojčici da se izrazi na najkreativniji način. Neka ova nevjerojatna kombinacija boja, konja i pisama oživi njenu maštu i donese radost i sreću svaki put kada pošalje svoje posebne poruke.

Značajke

  • Savršen izbor za djevojčice koje vole umjetnost i kreativno izražavanje
  • Prekrasne dopisnice s nježnim bojama zalaska sunca i konjima
  • Dovoljno materijala za pisanje i slanje osobnih poruka
  • Razvija kreativnost i pisanje vlastitih priča
  • Poučan set za pravilno pisanje i izražavanje misli i osjećaja
  • Potiče maštu i donosi radost i sreću pri slanju poruka

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.