Miss Melody Pernica Na Tri Kata Napunjena Fireflies

72,00 KM

Otkrijte čaroliju slikanja i crtanja s pernicom Miss Melody na tri kata napunjena Fireflies – Zaronite u svijet boja i stvarajte čarobne trenutke!

Na zalihi

Miss Melody Pernica Na Tri Kata Napunjena Fireflies 72,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uplovite u čarobni svijet mašte s pernicom Miss Melody Fireflies na tri kata! Ova prekrasna plava pernica će vas očarati svojim motivom konja koji se pojavljuje noću na cvjetnoj livadi. Ali to nije sve! Kada pritisnete LED tipku, mali krijesovi će obasjavati motiv oko 20 sekundi, stvarajući poseban, magičan doživljaj.

Ova pernica ima tri odvojena pretinca koji su potpuno ispunjeni sa 18 flomastera i olovaka za bojanje, 2 olovke, ravnalom, gumicom, šiljilom, škarama, štapićem za ljepilo i malim džepom na čičak. Sve što vam je potrebno za kreativno izražavanje nalazi se u ovoj pernici – više nije potrebno tražiti po raznim mjestima!

Materijal od kojeg je pernica napravljena je 100 posto poliester, što je garancija za kvalitetu i izdržljivost. Ako ste se pitali o baterijama – ne brinite, one su uključene i mogu se jednostavno zamijeniti.

Ova pernica nije samo obična pernica – ona je vrata u svijet mašte, kreativnosti i snova. Kroz nju, vaša djeca će moći istražiti svoje umjetničke talente, kreirati predivne slike i inspirirati se konjem koji pleše pod zvijezdama na cvjetnoj livadi. Na taj način, pernica Miss Melody postaje više od samo proizvoda – postaje sredstvo za sanjarenje i izražavanje.

Zato ne čekajte – prepustite se čaroliji pernice Miss Melody Na Tri Kata Fireflies i dopustite da vas odnese u svijet mašte. Sada je pravo vrijeme da pokrenete kreativnost i izrazite svoju jedinstvenu umjetničku viziju. Kupite svoju pernicu danas i doživite čaroliju Miss Melody!

Značajke

  • Pernica Miss Melody – unutar nje se skriva čarolija!
  • Motiv konja koji pleše pod zvijezdama na cvjetnoj livadi.
  • LED tipka s krijesovima stvara magično svjetlo.
  • Tri odvojena pretinca sa svim potrebnim priborom.
  • Napravljena od kvalitetnog materijala za dugotrajnu upotrebu.
  • Otvorite vrata u svijet mašte i kreativnosti s Miss Melody pernicom!