Edukativna igračka Mali genije – Nauka o mraku

66,45 KM

Otkrijte tajne svjetla i mraka uz ovaj fenomenalni set za male genijalce!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Fantastičan set “Mali Genije – Nauka o Mraku” je savršen izbor za sve male istraživače koji vole da se igraju sa svjetlom i uživaju u tajnama mraka! Ovaj set donosi neobične eksperimente koji će djeci objasniti pojam fosforescencije, fenomena koji prirodno postoji u našem svetu.

Sa ovim setom, djeca će moći da istražuju i eksperimentiraju na zabavan i edukativan način. Fascinantni efekti fosforescencije će ih oduševiti i pružiti im uvid u prirodu i nauku koja ih okružuje.

Da biste djeci omogućili nezaboravno iskustvo, odlučite se za ovaj set koji je idealan poklon za sve male istraživače. On će ih inspirirati da postanu pravi mali genijalci nauke! Kombinacija neobičnih eksperimenata i zanimljive tematike čini ovaj set neodoljivim. Osim što će pružiti djeci sate zabave, ovaj set ima i edukativnu komponentu. Djeca će naučiti o fosforescenciji, fenomenu koji je prisutan u prirodi, kao i o drugim naučnim principima. Neka vaša djeca postanu mali istraživači koji će otkrivati tajne svjetlosti i mraka uz pomoć našeg fantastičnog seta! Ne propustite priliku da im pružite ovaj nezaboravan poklon koji će ih inspirirati i potaknuti njihovu radoznalost.

Naručite “Mali Genije – Nauka o Mraku” i omogućite svojoj djeci nevjerojatno iskustvo istraživanja i učenja uz pomoć svjetlosti i fosforescencije. Nećete se pokajati, a vaša djeca će biti oduševljena! Iskoristite priliku i obradujte svoje malene istraživače već danas!

Značajke

  • Set “Mali Genije – Nauka o Mraku” za male istraživače.
  • Eksperimenti sa fosforescencijom i tajnama mraka.
  • Edukativan i zabavan set za djecu.
  • Privlačan dizajn koji intrigira djecu.
  • Sati zabave i učenja o fenomenu fosforescencije.