Maisto Motor Harley Davidson Asst

15,65 KM

Uživajte u remek-djelu motociklizma s najnovijom replikom – Maisto Motor Harley Davidsona! Sakupi ih sve!

Na zalihi

Maisto Motor Harley Davidson Asst 15,65 KM
Požurite, samo 6 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Predstavljamo vam službeno licencirano vozilo Harley-Davidson – Maisto Motor Harley Davidson u omjeru 1:24. Ovaj model se ističe pažnjom posvećenom detaljima, što ga čini vjernom replikom pravog motocikla.

Svi dijelovi ovog modela su savršeno oblikovani i izrađeni, od okretnog volana do pomičnih amortizera. Svaki detalj je pažljivo reproduciran kako bi se osigurala njegova autentičnost i realističan dojam vožnje.

Osim estetskog aspekta, ovaj model također ima praktičnu svrhu. Dolazi s postoljem na koje ga možete staviti, što vam omogućava da ga izložite na polici, radnom stolu ili bilo kojem drugom mjestu po vašem izboru. Na taj način možete istaknuti svoju strast prema Harley-Davidson motociklima i unijeti dozu elegancije u svoj prostor.

Uz ovaj model dobit ćete više od običnog motocikla. Moći ćete uživati u pravom doživljaju vožnje, iako u manjem razmjeru. Oduševit će vas svaki detalj koji je uključen, od precizno izrađenih kotača do autentičnih boja i grafika. Ovaj model će vam pružiti osjećaj povezanosti s legendom motociklizma.

Ne propustite priliku da svoju strast prema Harley-Davidsonu podignete na višu razinu. Maisto Motor Harley Davidson 1:24 je savršen izbor za ljubitelje motocikala koji cijene vrhunsku izradu i autentičnost. Ne samo da će vam pružiti užitak u gledanju, već će vam i pružiti zadovoljstvo postavljanja na postolje i dijeljenja svog entuzijazma s drugima.

Nabavite svoj Maisto Motor Harley Davidson 1:24 danas i uživajte u nevjerojatnoj detaljnosti i kvaliteti ovog službeno licenciranog vozila. Ne samo da ćete imati vjernu repliku Harley-Davidson motocikla, već ćete imati i remek-djelo koje će vas iznova i iznova oduševljavati. Požurite i doživite svijet Harley-Davidsona na potpuno nov način!

Sakupi ih sve!

Značajke

  • Licencirano vozilo Harley-Davidson u razmjeri 1:24
  • Vjerni model s pažnjom na detalje
  • Savršeno oblikovani dijelovi i realističan dojam vožnje
  • Praktično postolje za izlaganje
  • Precizno izrađeni kotači i autentične boje i grafike
  • Iskustvo povezanosti s legendom motociklizma