Akcija!

Lutka Baby Born Magic Girl 2023

116,90 KM

-15%

Oduševite svoju malu princezu s najnovijom Baby Born Magic Girl 2023 lutkom – pružite joj beskrajno zabavne trenutke igre i mašte!

Na zalihi

Lutka Baby Born Magic Girl 2023 137,50 KM 116,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Lutka Baby Born Magic Girl 2023 je idealna igračka za najmlađe jer pruža nevjerojatno meko tijelo i udobnu igru. Ova lutka omogućuje djeci da uživaju u igri i jednostavnom rukovanju, pružajući im mnogo mogućnosti za kreativnu igru.

Jedna od posebnosti ove lutke je što može piti iz bočice i obavljati nuždu u pelenu ili kahlici. Sve što je potrebno je pritisnuti tipku na pupku i kontrolirati te aktivnosti. Vaša mala princeza će biti oduševljena hranjenjem lutke, večernjim kupanjem i uspavljivanjem. Ako lutka zaplače tijekom noći, samo joj ponudite dudu varalicu i ona će se smiriti.

Uz lutku Baby Born Magic Girl 2023 dolazi niz dodataka koji će dodatno obogatiti igru. Dudu varalica, kahlica, pelena, žlica i zdjelica, bočica, hrana, rodni list i narukvice su samo neki od dodataka koji su uključeni. Ovi dodaci omogućuju djeci da se još više zabave i igraju s lutkom.

Lutka Baby Born Magic Girl 2023 je visoka 43 cm, što je idealno za djecu stariju od 3 godine. Za rad ove lutke nisu potrebne baterije, što je dodatna pogodnost.

Igra je izuzetno važna za razvoj djeteta, jer kroz igru dijete razvija svoju maštu, socijalne vještine i emocionalnu regulaciju. Lutka Baby Born Magic Girl 2023 pruža djetetu priliku da se kroz simboličku igru zabavi i istovremeno uči.

Uz ovu lutku, vaše dijete će dobiti pravu malu prijateljicu koja će im pružiti sate zabave i maštovite igre. Nabavite svoju Baby Born Magic Girl 2023 lutku i uživajte u prekrasnoj i veseloj igri!

Značajke

  • Lutka Baby Born Magic Girl 2023 pruža udobnu igru
  • Može piti i obavljati nuždu
  • Dodaci obogate igru (kahlica, pelene, hrana)
  • Visoka 43 cm, za djecu od 3 godine
  • Bez baterija
  • Razvijanje mašte i socijalnih vještina kroz igru

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.