Guralica – Space Blue

45,95 KM

Oduševite svoje dijete s najzabavnijom guralicom – Lorelli Igračka za bebe guralica Space Blue 2 u 1!

Na zalihi

Guralica - Space Blue 45,95 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Olakšvamo roditeljstvo kroz jednostavnost, sigurnost i transparentnost u svemu što radimo.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama.
  • Proizvodi odobreni od institucija EU
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni.
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH.
Zagarantirana sigurna kupovina

Igračka za bebe guralica Space Blue 2 u 1 je savršena igračka koja će pružiti vašem djetetu puno sati zabave, istovremeno podržavajući njegov razvoj. S ovom guralicom, vaše dijete može uživati na dva načina: sjedenjem i igranjem ili hodanjem iza nje.

Kada je u pitanju razvoj djeteta, Igračka za bebe guralica Space Blue 2 u 1 je upravo ono što tražite! Svojom šarenom i zanimljivom slikom, ova guralica će oduševiti vaše dijete i potaknuti ga na istraživanje. Različite igračke raznih oblika i boja pružaju djetetu mogućnost da istražuje svijet oko sebe, istovremeno razvijajući svoje misaone procese i motoričke vještine.

Jedan od posebnih elemenata ove igračke je igračka avion s muzičkim i svjetlosnim efektima. Vaše dijete će biti oduševljeno pritiskanjem tipki na panelu igračke i upravljanjem ovim preslatkim avionom. Neka muzika i svjetlost pobude maštu vašeg djeteta i omoguće mu da se zabavi na najbolji mogući način.

Ova guralica pruža i čvrstu podršku vašem djetetu tijekom učenja hodanja. Sa ručkom za pridržavanje, dijete će imati sigurnost i podršku dok vježba svoje vještine hodanja. Zahvaljujući zadnjim točkovima s neklizajućom silikonskom trakom, klizanje po podu je svedeno na minimum, pružajući dodatnu sigurnost i povjerenje.

Dimenzije ove guralice su 52 x 47 x 48 cm, što je idealno za djecu uzrasta od 6 mjeseci do 3 godine, s maksimalnom nosivošću do 20 kg. Napajanje se vrši putem 2 AA baterije od 1,5V koje nisu uključene u cijenu.

Igračka za bebe guralica Space Blue 2 u 1 je praktična i zabavna igračka koja će pružiti vašem djetetu ne samo sate zabave, već i podršku u njegovom razvoju. Svojim raznolikim značajkama i sigurnosnim elementima, ova guralica će postati omiljeni dodatak dječjoj sobi. Iskoristite ovu priliku i osigurajte svom djetetu nezaboravno iskustvo igre i učenja!

Značajke

  • Guralica za bebe s igračkom avionom i svjetlosnim efektima u prekrasnoj plavoj boji
  • Razvija motoričke vještine i misaone procese djeteta
  • Pruža podršku i sigurnost za učenje hodanja
  • Dimenzije: 52 x 47 x 48 cm, max. nosivošću 20 kg
  • Za djecu od 6 mjeseci do 3 godine
  • Napajanje: 2 AA baterije od 1,5V (nisu uključene)