Akcija!

Ljuljačka 24025401

Original price was: 219,00 KM.Current price is: 148,95 KM.

-32%

Osjetite nevjerojatnu udobnost i opuštanje za vašu bebu s inovativnom ljuljačkom koja donosi mir i radost!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Ljuljačka 24025401
219,00 KM Original price was: 219,00 KM.148,95 KMCurrent price is: 148,95 KM.
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Ljuljačka 24025401 – nevjerojatan osjećaj udobnosti za bebe i opuštanje za roditelje!

Prinesite mir i ugodu svojoj bebi s ovom prekrasnom ljuljačkom. Njen lagan i stabilan aluminijski okvir pruža trajnost i praktičnost, dok su presvlake jednostavne za skidanje i pranje rukom, pružajući vam praktično i higijensko rješenje za održavanje čistoće.

No, ova ljuljačka nije samo udobna, već i puna zabave i mogućnosti. Zahvaljujući jedinstvenoj Bluetooth jedinici, možete puštati omiljenu glazbu direktno sa svog telefona, pružajući dodatnu zabavu za vašu malu bebu.

Ne samo da je ljuljačka praktična, već je vrlo fleksibilna u korištenju. Možete je napajati putem struje ili baterija, pružajući vam slobodu i prilagodljivost u svakodnevnom životu. Njeno lagano ljuljanje simulira prirodne pokrete bebe u majčinom stomaku, pružajući joj dodatnu udobnost i osjećaj sigurnosti.

Sigurnost je također vrlo važna, zato smo se potrudili da ova ljuljačka zadovolji visoke standarde sigurnosti prema standardu EN16232. Na taj način možete imati potpuni mir uma dok vaša beba uživa u svom malom kutku udobnosti.

Osim toga, ljuljačka ima niz korisnih karakteristika koje će vam olakšati svakodnevni život. Možete podešavati opseg ljuljanja u 5 koraka, a tu su i 10 ugrađenih melodija s kontrolom jačine zvuka. Možete postaviti i vrijeme ljuljanja – 8, 15 ili 30 minuta, prilagođavajući se potrebama vaše bebe.

Sigurnosni pojasevi su podesivi u 5 točaka.

Ova ljuljačka je jednostavna za instaliranje, bez potrebe za posebnim alatima, a njene kompaktne dimenzije omogućuju vam da je lako prenosite ili pohranjujete kad nije u upotrebi.

Ukratko, ljuljačka 24025401 pruža udobnost, sigurnost i zabavu za vašu bebu, dok vam olakšava svakodnevni život. Ne čekajte više, iskoristite sve prednosti ove ljuljačke i osigurajte svojoj bebi najbolje iskustvo udobnosti i igre!

Značajke

  • Udobna i praktična ljuljačka za bebe i roditelje.
  • Bluetooth mogućnost za puštanje omiljene glazbe.
  • Fleksibilno napajanje putem struje ili baterija.
  • Sigurna i certificirana prema standardu EN16232.
  • Podesive opcije za ljuljanje i trajanje.
  • Jednostavna instalacija i kompaktne dimenzije za praktičnost.