Senzorna knjiga Little Dutch – Sailors Bay

25,95 KM

Otkrijte čarobni svijet mekanog senzornog putovanja s knjigom Sailors Bay – nevjerojatna igra za mališane!

Na zalihi

Senzorna knjiga Little Dutch - Sailors Bay 25,95 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Kada želite pružiti svom djetetu više nego samo običnu vožnju u kolicima, tu je mekana senzorna knjiga Sailors Bay od Little Dutch – savršen dodatak za igru koji će otkriti svijet morskih motiva!

Ova posebna senzorna knjiga je izrađena od raznih materijala, stvarajući mnoštvo dodirnih i teksturalnih iskustava. Kroz meke stranice, dijete će moći istraživati različite teksture i otkrivati sitne detalje skrivene unutar ovih čarobnih stranica.

Ali to nije sve! Ova čarobna knjiga također sadrži ogledalce u kojem će se dijete rado promatrati i istraživati svoje vlastito lice. To će mu pomoći da se bolje upozna i otkrije svijet oko sebe na interaktivan način.

I da, tu je i praktična kukica koja omogućuje jednostavno pričvršćivanje knjige za ručku kolica ili bilo koje drugo mjesto. Tako ćete izbjeći gubitak ove sjajne igračke i omogućiti djetetu neprekidnu zabavu i istraživanje.

Senzorna knjiga Sailors Bay izrađena je od visokokvalitetnih materijala – 10% pamuka i 90% poliestera, s punjenjem od poliestera. Također je jednostavna za održavanje jer je periva na 30 stupnjeva.

Kada želite pružiti svom djetetu ne samo zabavu, već i edukativno iskustvo, ova senzorna knjiga je savršen izbor. Dijete će istraživati teksture, uživati u morskim motivima i razvijati svoje osjetilne vještine.

Naručite Little Dutch senzornu knjigu Sailors Bay i pružite svom djetetu nevjerojatnu igru i uživanje u istraživanju svijeta oko sebe!

Značajke

  • Mekana senzorna knjiga s morskim motivima za djecu.
  • Različite teksture i detalji za istraživanje osjetila.
  • Ogledalce za promatranje i interaktivno učenje.
  • Praktična kukica za pričvršćivanje na kolica ili bilo gdje.
  • Visokokvalitetni materijali, periva na 30 stupnjeva.
  • Razvija osjetilne vještine i pruža nevjerojatnu igru.