Drvena igračka Little Dutch – Povrće

31,90 KM

Otkrijte siguran i zabavan način za poticanje mašte svog djeteta uz ovaj set drvenog povrća – pravi hit među malim kuharima.

Na zalihi

Drvena igračka Little Dutch - Povrće 31,90 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ovaj set drvenog povrća marke Little Dutch je savršen način da potaknete maštu i kreativnost svog djeteta. Kroz igru uloga, tvoje dijete može postati vrhunski kuhar i istraživati svijet kuhanja na siguran i zabavan način.

Set uključuje različite vrste povrća poput mrkve, gljiva, krastavca, paradajza, luka i korijena repe. Povrće je izrađeno od kvalitetnog drva i dolazi s drvenim nožem i daskom za rezanje. Dijete može vježbati svoje motoričke vještine i naučiti kako rezati povrće kao pravi kuhar.

Jedna od sjajnih značajki ovog seta je da se svako povrće može podijeliti na dva dijela i ponovno sastaviti. To omogućuje djetetu da istražuje različite načine kombiniranja povrća i razvija svoju maštu. Također je sjajna prilika za učenje o različitim vrstama povrća i njihovoj nutritivnoj vrijednosti.

Kroz igru s drvenim povrćem, dijete može razviti brojne vještine poput kreativnosti, maštovitosti, socijalnih vještina i motoričkih sposobnosti. Također može naučiti o važnosti zdrave prehrane i pripremati “obroke” za svoje prijatelje ili obitelj.

Ovaj set drvenog povrća nije samo zabavan, već i edukativan. Dijete će kroz igru naučiti o povrću i prehrani, razviti svoje motoričke vještine i uživati u kuharskim avanturama. Pr pružiti svom djetetu priliku da postane vrhunski kuhar s ovim sjajnim setom drvenog povrća!

Značajke

  • Potaknite maštu i kreativnost djeteta kroz igru uloga.
  • Kvalitetno drveno povrće za sigurnu i zabavnu igru.
  • Vježbajte motoričke vještine i učite rezati povrće.
  • Istražujte različite kombinacije povrća i razvijajte maštu.
  • Razišite različite vrste povrća i njihovu nutritivnu vrijednost.
  • Razvijte kreativnost, socijalne i motoričke vještine kroz igru.