Igračka Little Dutch – Doktor set

54,90 KM

Torba s potrebnim instrumentima za mjerenje temperature i izliječenje rana daje djeci hrabrost prilikom posjeta doktoru.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Vaši pacijenti će se brzo osjećati bolje kada imate ovu torbu doktora pri ruci, spremnu da im izmjeri temperaturu, provjeri otkucaje srca i krvni tlak te da obloži njihove rane. Ova igra uloga uči djecu da posjeta doktoru uopće nije zastrašujuća!

Set uključuje: torbu doktora, 4 flastera, termometar, štrcaljku, tubu s mastima, stetoskop, čekić za reflekse, sfingomanometar, otoskop i doktorsku kapu.

Dob: 3+ godine
Materijal: FSC drvo, boja na bazi vode + tekstil
Netoksična boja na bazi vode
Veličina: 21x13x15 cm

Postanite junak u očima svoje djece s ovim divnim setom Little Dutch Doktor! Ovaj set ne samo da pruža nevjerojatnu zabavu, već i pomaže djeci da se osjećaju sigurno i hrabro kada moraju ići kod doktora.

Kada otvorite ovu torbu doktora, svi će znati da ste spremni za akciju. Tu su flasteri za svaku malu ogrebotinu, termometar za precizno mjerenje temperature, štrcaljka za sve one tajanstvene injekcije, i naravno, stetoskop za slušanje srca. Ali to nije sve! S ovim setom, imate čitav niz medicinskih instrumenata koji će vam pomoći da budete najbolji doktor ikad.

Ova igra uloga ne samo da će zabaviti vašu djecu, već će im također pružiti korisne informacije o zdravlju. Naučit će kako provjeriti otkucaje srca i krvni tlak, kako izmjeriti temperaturu i kako pravilno obaviti pregled uha. Potaknite njihovu maštu dok se pretvaraju da su pravi doktori koji spašavaju svijet!

Ne propustite priliku da svojoj djeci naučite važnost brige o zdravlju i da im pružite alate za igru doktora. Ovaj set je izrađen od visokokvalitetnog FSC drva i boje na bazi vode, što ga čini sigurnim i ekološki prihvatljivim izborom za vašu obitelj.

Podarite svojoj djeci mogućnost istraživanja svijeta medicine i učenja kako se brinuti o sebi i drugima. Kupite Little Dutch Doktor Set danas i stvorite sretne trenutke i lijepe uspomene za vašu obitelj!

Značajke

  • Set doktora za igru uloge s medicinskim instrumentima
  • Uči djecu o zdravlju i brizi o sebi
  • Siguran i ekološki prihvatljiv materijal: FSC drvo i boje na bazi vode
  • Torba doktora s flasterima, termometrom, štrcaljkom, stetoskopom i drugim priborom
  • Pruža sigurnost i hrabrost kod posjete doktoru
  • Potiče maštu i razvija vještine za liječenje i brigu o drugima