Aktivna kocka Little Dutch – Flowers & Butterflies

33,90 KM

Oduševite svoju bebu raznobojnom aktivnom kockom za istraživanje svijeta oko sebe.

Na zalihi

Aktivna kocka Little Dutch - Flowers & Butterflies 33,90 KM
Požurite, samo 6 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova aktivna plišana kocka, nazvana Little Dutch Activity Cube Flowers & Butterflies Ld8709, je savršen dodatak za tvoju bebu. Sa svojim raznobojnim cvjetnim i leptirnim uzorcima, ova kocka će probuditi sva čula tvoje bebe.

Jedna od najvažnijih karakteristika ove kocke je njena ugodna tekstura i različite tkanine. Tvoja beba će se voljeti igrati s različitim tkaninama, istražujući i dodirujući svaku od njih. Osim toga, ova kocka ima i zvečku koja će privući tvoju bebu.

Little Dutch je poznat po izradi bezvremenskih igračaka visoke kvalitete, koje su dizajnirane s elegantnim bojama, uzorcima i ilustracijama. Svi proizvodi su u skladu s europskim direktivama, a proizvode se na društveno odgovoran način, bez dječjeg rada.

Ova kocka je pogodna za bebe od rođenja. Sa dimenzijama 15 x 15 x 15 cm, lako je držati i manipulirati za male ruke. Izrađena je od 80% pamuka i 20% poliestera, dok je punjena poliestrom, što je sigurno i udobno za bebinu igru.

Nabavi Little Dutch Activity Cube Flowers & Butterflies za svoju bebu i budi siguran da će se tvoja beba zabaviti i uživati u istraživanju različitih tekstura i zvukova ove plišane kocke. Neka tvoja beba uživa u bezbrižnom i razigranom djetinjstvu uz ovu kocku koja se ističe kvalitetom i sigurnošću.

Ne propusti priliku da svojoj bebi pružiš ovu fantastičnu igračku. Kupi Little Dutch Activity Cube Flowers & Butterflies danas i doživi radost koju će tvoja beba doživjeti dok istražuje svijet s ovom kockom.

Značajke

  • Aktivna plišana kocka za bebe s cvjetnim uzorcima
  • Različite teksture i tkanine za istraživanje i dodir
  • Zvečka za dodatnu zabavu i privlačnost bebe
  • Elegantan dizajn i visoka kvaliteta od Little Dutch
  • Sigurna i udobna igračka za bebe od rođenja
  • Potiče bezbrižno istraživanje i razigranost bebe