Kocke LEGO – Završna bitka Spiderman vs Sandman

82,95 KM

Iskusite nevjerojatnu bitku superjunaka iz Marvelovog svijeta uz LEGO® Marvel Spider-Man: Konačna bitka – poklon koji će ispuniti srce vašeg malog heroja!

Na zalihi

Kocke LEGO - Završna bitka Spiderman vs Sandman 82,95 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Tražite li dosadan i običan poklon za mlade superjunake? Ako ne, onda je LEGO® Marvel Spider-Man protiv Sandmana: konačna bitka (76280) savršen dar za vas! Ovaj veličanstveni set igračaka definitivno je na vrhu popisa želja svih obožavatelja Marvelovih filmova.

Sa svojom akcijskom scenom konačne bitke iz filma Spider-Man: Put bez povratka kuće Marvel Studios, ovaj LEGO set pruža nevjerojatnu mogućnost izgradnje i igre za djecu u dobi od 10 godina i više. Sastavite prizor konačne bitke i suočite se s tri zlikovca: Sandmanom, Electro-om i Lizardom – koji je prvi put dostupan u LEGO Marvel liniji.

Jedna od najvećih prednosti ovog seta je njegova fleksibilnost. Djeca mogu postaviti figurice na različitim mjestima i isprobati neograničene mogućnosti igre. Zamislite kako okrećete i prevrćete Sandmana, koristeći njegove zglobove i goleme ruke kako biste uhvatili Spider-Mana koji leti iznad njega sa fleksibilnim užetom od mreže.

Dodatno, ako želite proširiti svoju Marvel kolekciju, možete kombinirati ovaj set sa setom Konačne bitke Spider-Mana (76261), koji se prodaje zasebno. Uz to, uz set dobivate i pristup digitalnoj zabavi. Možete približavati i okretati 3D modele te pratiti svoj napredak u zabavnoj i intuitivnoj aplikaciji LEGO Builder.

Ovaj set nije samo obična igračka, već je i prava emocionalna avantura za svako dijete. Uzbuđenje i sreća koje će vaš mali superheroj osjetiti dok sastavlja i igra se s ovim LEGO setom su neprocjenjivi. Neka mašta i kreativnost slobodno teku, a uzbuđenje neka bude neizmjerno!

Ne gubite vrijeme! Neka vaše dijete postane heroj vlastitog svijeta uz LEGO® Marvel Spider-Man protiv Sandmana: konačna bitka (76280).

Značajke

  • LEGO Marvel Spider-Man set za djecu od 10+ godina.
  • Vjerna rekreacija konačne bitke iz filma.
  • Tri zlikovca: Sandman, Electro i Lizard.
  • Fleksibilnost i neograničene mogućnosti igre.
  • Kombinacija s drugim LEGO setom za proširenje Marvel kolekcije.
  • Emocionalna avantura i sreća za vaše dijete.