Kocke LEGO – Mehanički oklop borbene mašine

33,15 KM

Iskusite uzbuđenje MARVEL AVANTURE s LEGO robotom za BORBU!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

LEGO Marvel Mehanički Oklop Borbene Mašine (76277) je set za igru koji pruža nevjerojatnu akciju i zabavu djeci u dobi od 6 godina i starijima. Ovaj set sadrži LEGO kockice koje omogućuju izgradnju potpuno pokretnog robota, zajedno sa puškama i minijaturnom figuricom pilota.

Oklop Borbene Mašine ima otvarajući kokpit u prsima u kojem se smješta minijaturna figura ratnika War Machinea. Tu su i 3 puške – jedna na ramenu robota i dvije na rukama, te kutija za dodatne metke na leđima. Ova figura iz Marvel svijeta ima pokretne ruke, noge i prste, što omogućuje neograničene mogućnosti borbe. Djeca mogu proširiti mogućnosti igre kombinirajući ovaj set s drugim LEGO Marvel robotima iz kolekcije (prodaju se odvojeno).

Uz dodatnu digitalnu zabavu, graditelji mogu unaprijediti svoju kreativnost putem aplikacije LEGO Builder, koja omogućuje zumiranje, rotiranje modela u 3D formatu i praćenje napretka.

Ovaj set je izvrstan poklon za dječake i djevojčice koji vole War Machine, Marvel akciju i LEGO kockice. Nakon što završe s akcijom superheroja, ovu legendarnu Marvel figuru mogu staviti na izložbu u svojoj sobi.

LEGO Marvel Mehanički Oklop Borbene Mašine je nadahnuće iz velikog izbora LEGO Marvel setova, koji pružaju neograničene mogućnosti za kreativnu izgradnju i igru.

Ova mobilna igračka, visoka preko 11 cm i s 154 dijela, stavlja epske avanture robota u ruke djece, bilo gdje da idu.

Značajke

  • LEGO set za igru – Oklop Borbene Mašine s minijaturnom figuricom.
  • Potpuno pokretni robot s puškama i minijaturnim pilotom.
  • Neograničene mogućnosti borbe s pokretnim rukama i nogama.
  • Kompatibilan s drugim LEGO Marvel robotima za proširenu igru.
  • Unaprijedite kreativnost s aplikacijom LEGO Builder.
  • Epske avanture robota u kompaktnoj, mobilnoj igrački.