Lego Kuća Axolotl 21247

60,35 KM

Isprobajte nevjerojatnu LEGO® Minecraft avanturu s kućom axolotl koja će oduševiti vašu maštu i probuditi divljenje!

Na zalihi

Lego Kuća Axolotl 21247 60,35 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Kuća axolotl je LEGO® Minecraft set koji će oduševiti igrače svih uzrasta. Ovaj kreativni set spaja slaganje i igru Minecraft s stvarnim svijetom, pružajući nevjerojatno iskustvo koje će se urezati u sjećanje.

Uz LEGO® Minecraft Kuću axolotl, djeca će imati priliku sudjelovati u podvodnim pustolovinama s preslatkim axolotlima iz popularne igre Minecraft. Slažući veliku, šarenu kuću u obliku jednog od najomiljenijih likova, axolotla, djeca će se upustiti u neograničene avanture pod vodom.

Ovaj set dolazi s dupinom koji traži blago, ribom napuhivačem, 2 odrasla axolotla, axolotlom u kanti i skrivenom škrinjom s blagom. Unutar kuće, djeca će otkriti uređenu unutrašnjost s peći za taljenje i spužvom za vodu. Krov koji se može skinuti omogućuje jednostavan pristup svim detaljima.

No, ova idilična scena neće dugo potrajati. Kada podvodni zombi napadne, igrači moraju preuzeti mačeve i pridružiti se axolotlima u obrani njihove podvodne baze. Ova dinamična igra pružit će sate zabave i uzbuđenja.

LEGO® Minecraft Kuća axolotl također nudi digitalnu zabavu. Pomoću intuitivne aplikacije LEGO Builder, djeca mogu približavati i okretati 3D komplete te pratiti napredak u svom kreativnom procesu.

Ovaj set namijenjen je djeci od 7 godina i starijoj, ali sigurni smo da će i odrasli uživati u sastavljanju kuće axolotl i uživanju u podvodnim pustolovinama.

Uz LEGO® Minecraft Kuću axolotl, djeca će razvijati svoju maštu, kreativnost i motoričke vještine, dok istovremeno oživljavaju omiljene likove iz svijeta Minecrafta. Ova igračka pruža niz mogućnosti za igru i učenje i sigurni smo da će biti nepresušan izvor zabave za cijelu obitelj.

Značajke

  • LEGO® Minecraft set s Kućom axolotl za podvodne avanture.
  • Slaži i igraj se s omiljenim likovima iz Minecrafta.
  • Dolazi s blagom i skrivenim škrinjom za dodatnu zabavu.
  • Uključuje digitalnu aplikaciju za još više kreativnosti.
  • Zabava za djecu od 7 godina i starije.
  • Razvija maštu, kreativnost i motoričke vještine.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.