Lego Gabby & Mercat’s Brod I Spa 10786

48,20 KM

Upotpunite djetinjstvo svog djeteta s LEGO Gabby i MerCat brodom i spa – unesite maštu u njihov svijet!

Na zalihi

Lego Gabby & Mercat's Brod I Spa 10786 48,20 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Iz LEGO kolekcije Gabby’s Dollhouse predstavljamo vam LEGO Gabby i MerCat’s brod i spa (10786)! Ova nevjerojatna igračka pruža djeci (starijoj od 4 godine) priliku da istraže svijet ove popularne animirane TV serije DreamWorks Animation.

Ovaj kreativni set dolazi s Gabby i MerCat figuricama, kao i brojnim autentičnim dodacima poput banane, bobičastog voća, cupcakesa, šalice, zdjelice, boce, škara, kista za slikanje, palete, četke za kosu, boce s šamponom, knjige, cvijeta, mikrofona, gitare, saksofona i mnogo više!

Djeca će imati nevjerojatno mnogo mogućnosti za igru i istraživanje s ovim setom. Mogu kuhati u kuhinji, klizati u igraonici, biti talentirani u umjetnosti u sobi za umjetnost, svirati instrumente u glazbenoj sobi, opustiti se u kupaonici, drijemati u spavaćoj sobi ili se zabavljati na plesnom podiju na krovu!

Sastavljen od preko 100 komada, ovaj set će poticati razvoj ključnih vještina kod djece dok uživaju u beskrajno maštovitoj igri. Sadrži starter kocku i jednostavne korake za gradnju kako bi djeca lako pratila.

Sam brod i spa kućica visoki su preko 13,5 inča (34 cm), široki 12,5 inča (31 cm) i duboki 3,5 inča (9 cm), pružajući dovoljno prostora za uzbudljive avanture i zanimljive priče.

Uz priloženi slikovni vodič, djeca će jasno razumjeti svaki korak gradnje, a LEGO Builder aplikacija nudi digitalne mogućnosti zumiranja i rotacije kako bi vizualizirala svoj model dok ga grade.

Ovaj set je samo jedan dio LEGO Gabby’s Dollhouse kolekcije. Istražite i druge setove poput Bakey with Cakey Fun (10785) i Kitty Fairy’s Garden Party (10787) kako biste proširili svoju zabavu!

Ne propustite ovu priliku da svojoj djeci pružite nevjerojatno iskustvo kroz maštu i igru. Kupite LEGO Gabby i MerCat brod i spa (10786) danas i vidite kako će se vaša djeca zaljubiti u ovaj nevjerojatan svijet Gabby’s Dollhousea!

Značajke

  • LEGO kolekcija Gabby’s Dollhouse: Brod i spa (10786)!
  • Gabby i MerCat figurice s puno dodataka!
  • Igrajte se u kuhinji, igraonici, umjetničkoj sobi…
  • Potiče razvoj ključnih vještina kod djece.
  • Preko 100 dijelova za kreativnu igru.
  • Sjajan poklon za djecu stariju od 4 godine.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.