Kocke LEGO – Pokretna pekara

21,90 KM

Neka mašta procvjeta s LEGO Friends pokretnom pekarom – avanture nikad nisu bile slađe.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Pokretna Pekara LEGO Friends (42606) je savršena igračka za djevojčice, dječake i djecu stariju od 6 godina koja će potaknuti njihovu kreativnu igru. Ova predivna igračka omogućit će djeci da se užive u priču o Aliji koja posjećuje pokretnu pekarsku stolicu sa svojim psićem Airom. Set uključuje 2 LEGO Friends mini figure, igračku psa, stolicu, pekarskog maskota i razne dodatke.

Kroz ovu igračku djeca će imati priliku stvoriti vlastite priče dok pomažu LEGO Friends liku Julesu da posluži kupce iz malog vozila. Sadrži razne dodatke poput kroasana, makarona, keksa, posude za kekse, aparata za kavu, šalice kave, vruće čokolade i šalice čaja, te novčića i knjige za Aliju i kost za LEGO Friends psa Aira.

Ovaj set dolazi s LEGO Builder aplikacijom koja omogućuje jednostavnu i intuitivnu izgradnju. Djeca mogu zumirati i rotirati svoje LEGO vozilo u 3D, spremiti setove i pratiti napredak.

Otkrijte još igračaka u LEGO Friends svijetu za djecu koja vole igračke s hranom, gdje će biti puno prilika za pripovijedanje priča dok djeca oživljavaju avanture iz stvarnog života. Ovaj set koji sadrži 2 LEGO Friends lika i slatkog igračkog psa predstavlja zabavan mali poklon za djevojčice, dječake i djecu stariju od 6 godina kako bi proslavili rođendane ili bilo koju drugu posebnu prigodu.

Pokretna pekaraLEGO Friends – Uključuje 2 minifigure likova, igračku psa, stolicu i puno igračkih dodataka za djevojčice, dječake i djecu stariju od 6 godina.

Mobilna pekara – Djeca stavljaju Julesa na vozačevo sjedalo pokretne pekarske stolice i kotrljaju igračko vozilo na mjesto kako bi poslužili kupce.

2 minifigure – Set uključuje Aliju i Julesa LEGO, te igračku psa s kosti, tako da se kreativna igra može odmah započeti.

Igrački dodaci – Uključuje kroasan, makarone, kekse, posudu za kekse, aparat za kavu, šalicu, vruću čokoladu, šalicu, novčić i još mnogo toga!

LEGO Friends setovi – Pogledajte druge LEGO Friends setove (prodaju se zasebno) za još kreativnih avantura.

Ideja za mali poklon za djecu – Ovaj set je zabavna igračka ili rođendanski poklon za djevojčice, dječake i djecu stariju od 6 godina koja vole igračke s hranom, LEGO vozila i ulogu igre.

Značajke

  • Pekarska stolica LEGO Friends – kreativna igračka za djecu 6+
  • Set uključuje 2 minifigure, igračku psa i dodatke
  • Pomažite Julesu da posluži kupce iz pokretne stolice
  • Sadrži kroasane, kekse, aparat za kavu i još mnogo toga
  • LEGO Builder aplikacija za jednostavnu izgradnju
  • Idealno za rođendanske poklone i ulogu igre