LEGO – Coleov Zemaljski Meč

46,75 KM

Neka djeca budu kreatori vlastitog robota s Coleovom Elementalnom Earth Robot Avanturističkom Igračkom – doživite beskrajnu kreativnost!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Coleov Elemental Earth Robot Adventure Toy je izvanredna igračka koja će oduševiti djecu stariju od 7 godina. Ovaj sjajni robot ne samo da izgleda nevjerojatno, već nudi i nevjerojatno iskustvo igre. S pokretnim rukama i nogama koje se mogu naginjati i rotirati, djeca mogu kreirati dramatične borbe i boriti se protiv zla.

Jedinstvena mogućnost ove igračke je ta da je prilagodljiva. Djeca mogu izgraditi vlastitog robota kombinirajući dijelove s drugim robotima. Noge, ruke i torzo ovog robota mogu se kombinirati s dijelovima drugih robota kao što su Sora’s Elemental Tech Robot i Kai’s Elemental Fire Robot. Ova kreativna mogućnost omogućuje djeci da iskažu svoju maštu i stvore vlastitu jedinstvenu akcijsku igračku.

Uz ovu igračku dolaze i dvije minifigure – Cole s mačem katanom i ratnik vuk s mačem. Djeca će moći odglumiti uzbudljive ninje avanture s ovim cool likovima. Također, igračka se može sastaviti koristeći LEGO Builder aplikaciju koja vodi kroz jednostavan proces gradnje.

Sa 235 dijelova, ova igračka je savršena kombinacija zabave i kreativnosti. Djeca će provesti sate kombinirajući dijelove robota i stvarajući vlastite priče i avanture. Ova igračka je idealan poklon za sve ljubitelje NINJAGO serije i dječje mašte uopće.

Nabavite Coleov Elemental Earth Robot Adventure Toy i pružite svojoj djeci nevjerojatno iskustvo igre, zabave i kreativnosti!

Značajke

  • Robot za avanture Coleova Elemental Earth Toy – savršen poklon za djecu!
  • Interaktivni robot s pokretnim rukama i nogama.
  • Prilagodljiva igračka za stvaranje vlastitog robota.
  • Uključuje minifigure Colea i ratnika vuka.
  • Kompatibilan s drugim robotima iz serije.
  • Stvarajte priče i avanture s LEGO igračkom.