Lego Briga O Životinjama 10949

21,90 KM

Oduševite svoje dijete s LEGO DUPLO Town Farm Animal Care setom – više od igračke, to je avantura u mašti!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

LEGO DUPLO Town Farm Animal Care (10949) je predivan set igračaka koji će oduševiti male ljubitelje životinja. Sastoji se od četiri slatke farme životinje – praseta, ovce, pataka i mačke, koje su savršene za igru i zabavu predškolske djece. Dok djeca igraju i glume brigu o životinjama, poput hranjenja i pripreme štale za spavanje, razvijaju fine motoričke vještine te socijalnu i emocionalnu svijest.

Ovaj posebno dizajniran set omogućuje djeci da se igraju i uče na otvoreni način, istražujući vlastitu kreativnost i izražavajući se. LEGO DUPLO igračke namijenjene su zajedničkoj igri roditelja i djece, pružajući priliku za dijeljenje važnih trenutaka razvoja.

LEGO DUPLO Town Farm Animal Care (10949) je izvrstan poklon za djecu od 2 godine pa nadalje, a može biti savršen i za blagdane, rođendane ili samo kao posebna nagrada. Set također sadrži i izgradivu štalu te realistično teksturiranu stogu sijena, što dodatno potiče maštovitu igru.

Dimenzije seta su preko 10 cm visine, 9 cm širine i 6 cm dubine, ali se može slobodno kombinirati s drugim LEGO DUPLO farm setovima kako bi se stvorile različite igre i scene.

Svi LEGO DUPLO setovi izrađeni su s posebnom pažnjom na kvalitetu i sigurnost za djecu. Svi dijelovi su testirani i zadovoljavaju stroge standarde industrije kako bi bili jednostavni za manipulaciju i igru malim rukama. LEGO DUPLO igračke pružaju ne samo zabavu, već i edukativne trenutke za djecu, potičući njihov razvoj i maštovitu igru.

Uključene su i upute za izgradnju koje sadrže slikovitu priču koja dodatno obogaćuje kreativnu konstrukciju i maštovitu igru.

Značajke

  • Set igračaka LEGO DUPLO Town Farm Animal Care (10949) za djecu od 2 godine+
  • Razvija fine motoričke vještine i socijalnu svijest
  • Igra i učenje na otvoreni način, potiče kreativnost
  • Idealno za zajedničku igru roditelja i djece
  • Poklon za blagdane, rođendane ili posebnu nagradu
  • Sigurno za djecu, kvalitetna izrada, edukativna i zabavna igra.