Kocke LEGO – Advent kalendar city

57,45 KM

Probudite maštu svoje djece s nevjerojatnim LEGO City Adventskim kalendarom!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dočekajte blagdanske proslave s velikim uzbuđenjem uz LEGO City Adventski kalendar (60381). Djeca će s oduševljenjem odbrojavati dane do Božića uz poznate blagdanske likove, sezonske mini građevine i dodatke. Samo presavijte udobnu podlogu zimskog čarobnog svijeta kako biste postavili scenografiju za beskrajne maštovite avanture.

Adventski kalendar LEGO City je sjajan poklon za djecu u dobi od 5 godina i više. Svaka iznenađujuća igračka dolazi s jednostavnim korak-po-korak uputama za izgradnju, kako bi čak i novi graditelji LEGO-a mogli uživati u zabavnom iskustvu izgradnje i igre.

LEGO City Adventski kalendar za 2023. godinu je pun zabavnih građevina i blagdanskih iznenađenja za djecu koja vole kreativnu igru. Djeca mogu kombinirati igračke, dodatke i minifigure uključene u kalendar s drugim setovima iz LEGO City linije.

Pun zabave za blagdane – Unesite blagdanski duh u svaki dan dok djeca odbrojavaju dane do Božića uz LEGO City Adventski kalendar.
Zabavni likovi – Iznenađenja uključuju gospodina i gospođu Claus, pjevačicu božićnih pjesama, hokejaša, ledenog kipara i obožavatelja TikToka minifigure, kao i figure snjegovića, soba, šteneta i mačića.
Uključuje presavijenu podlogu – Djeca mogu presaviti zadnji dio kalendara kako bi postavila scenografiju za maštovite avanture u udobnom zimskom čarobnom svijetu.
Dar prije Božića – Ovaj napunjeni Adventski kalendar s igračkama čini zabavan blagdanski poklon za djecu i obožavatelje LEGO setova u dobi od 5 godina i više.
Dimenzije – Kutija LEGO City Adventskog kalendara mjeri preko 26 cm visine, 38 cm širine i 7 cm dubine.
Nisu potrebne baterije – Igračke i minifigure izrađene od LEGO kockica u ovom božićnom Adventskom kalendaru pokreću mala djeca s velikim maštovitostima.
Jednostavne za izgradnju – Svako iznenađenje u LEGO City Adventskom kalendaru dolazi s jednostavnim vodičem za izgradnju ispisanim na unutarnjoj strani svakog prozora kalendara.
Maštovita igra – Božićni LEGO City Adventski setovi dolaze s šarenim minijaturnim izgradnjama i zabavnim likovima koji potiču kreativnu ulogu igre.
Igračke vrhunske kvalitete – Svi LEGO dijelovi udovoljavaju strogim industrijskim standardima kako bi bili dosljedni, kompatibilni i zabavni za izgradnju: tako je već od 1958. godine.
Sigurnost na prvom mjestu – LEGO kockice i dijelovi ispituju se padanjem, zagrijavanjem, drobljenjem, savijanjem i analizom kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Ovo je očaravajući i uvjerljiv opis Adventskog kalendara LEGO City koji će probuditi čaroliju blagdana u svakom djetetu. Ovaj predivni kalendar ispunjen je iznenađenjima koja će djeci pružiti nezaboravno iskustvo odbrojavanja do Božića. S šarmantnim likovima poput gospodina i gospođe Claus, zanimljivim građevinama kao što su snjegović, soba i ledeni kipar, te slatkim životinjicama poput šteneta i mačića, ovo je kalendar koji će stvoriti nevjerojatne blagdanske priče.

Kalendar dolazi s presavijenom podlogom koja prikazuje zimski čarobni svijet. Djeca mogu presavinuti zadnji dio kalendara i stvoriti scenografiju za maštovite avanture. Sadržaj kalendara je jednostavan za izgradnju, tako da čak i mladi graditelji mogu bez problema stvarati i igrati se s ovim setom. Uz korak-po-korak upute za izgradnju koje su ispisane unutar svakog prozora kalendara, djeca će imati nevjerojatnu zabavu odbrojavajući dane i stvarajući vlastite priče.

Ovaj Adventski kalendar je savršen blagdanski poklon za djecu u dobi od 5 godina i više, kao i za obožavatelje LEGO igračaka. Može se kombinirati s drugim setovima iz LEGO City linije kako bi se stvorio još veći graditeljski svijet.

Uz ovaj kalendar, djeca će se veseliti svakom danu i otkrivati nove elemente koji će upotpuniti njihovu blagdansku atmosferu. Kvaliteta LEGO igračaka je besprijekorna, s dijelovima koji udovoljavaju najvišim sigurnosnim standardima. Ovi kockasti elementi su ispitani i provjereni kako bi bili sigurni za djecu. LEGO je sinonim za pouzdanost i kreativnost, a ovaj Adventski kalendar nije iznimka.

Neka vaše dijete otkrije čaroliju Božića uz LEGO City Adventski kalendar

Značajke

  • LEGO City Adventski kalendar  – blagdanski čarolija za djecu.
  • Iznenađenja uključuju likove, građevine i životinje.
  • Scenografija svojim mašti i avanturama.
  • Jednostavne upute za izgradnju za svaku igračku.
  • Savršen blagdanski poklon za djecu i obožavatelje LEGO-a.
  • Kvalitetne igračke i sigurnost su prioritet.