Lego 332. Ahsokin Vojnik Klontm Borbeni Set 75359

48,20 KM

Oduševite svoju djecu najnovijim LEGO Ratovi zvijezda setom – vrhunski izvor zabave i avanture!

Na zalihi

Lego 332. Ahsokin Vojnik Klontm Borbeni Set 75359 48,20 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uz Lego 332. Ahsokin Vojnik Klontm Borbeni Set 75359, vaša djeca će moći rekreirati uzbudljive scene iz Ratova zvijezda: Ratovi klonova te doživjeti vlastite misije i avanture. Ovaj set igračaka nudi čak 4 minifigure iz Lego Star Wars kolekcije, uključujući novu LEGO minifiguru Clone Captain Vaughn s posebnom kacigom. Uz njega dolaze i 3 332. Clone vojnika, svaki sa svojim blaster puškom. Također dobivate i 3 dodatna elementa jetpacka koji će potaknuti maštovitu igru.

Ali to nije sve! Uz ovaj set dolazi i klonsko podržavajuće vozilo – Speeder vozilo. Ovo vozilo je opremljeno s 2 klinasta pucača i ima sjedala za 2 LEGO minifigure. Također ima i laserski top koji jako puca. Vaša djeca će biti oduševljena mogućnošću izgradnje i vožnje ovog vozila dok se prepuste svojoj mašti.

Jedinstvenost ovog seta se ogleda i u aplikaciji LEGO Builder koja dolazi s njim. Pomoću ove aplikacije djeca mogu pristupiti digitalnim uputama za izgradnju seta te koristiti alate za zumiranje i rotaciju kako bi poboljšali svoje kreativno iskustvo.

Lego Grupa već više od 20 godina stvara razne setove inspirirane svemirom Ratova zvijezda. Oni su poznati po kvaliteti i ljubavi prema detaljima. Ovaj set je savršen dar za obožavatelje Ratova zvijezda: Ratovi klonova u dobi od 6 godina i starije. Uz Lego 332. Ahsokin Vojnik Klontm Borbeni Set 75359, djeca će biti oduševljena i provesti sate uživajući u kreativnoj igri i avanturama iz ovog popularnog svemira.

Značajke

  • Set igračaka inspiriran Ratovima zvijezda: Ratovi klonova
  • 4 minifigure iz Lego Star Wars kolekcije
  • Klonsko podržavajuće vozilo s 2 pucača i laserskim topom
  • Unikatna LEGO minifigura Clone Captain Vaughn s posebnom kacigom
  • Dodatni elementi jetpacka za maštovitu igru
  • Aplikacija LEGO Builder za digitalne upute i kreativno iskustvo

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.