Kretivna Boca Za Bojanje 22074050

12,95 KM

Dopustite svojoj djevojčici da zablista s našom bočicom za bojanje jednoroga – savršen dar za razvijanje kreativnosti!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Jeste li spremni vidjeti kako kreativnost vaših djevojčica zablista? Upoznajte Aluminijsku bocu za bojanje u jedinstvenom dizajnu jednoroga! Ova visokokvalitetna bočica za bojanje je savršena za djevojčice od 6 godina pa nadalje. Pruža im priliku da uživaju u kreativnom i umjetničkom vremenu, istovremeno razvijajući svoju maštu i kreativnost.

Moć djevojčica leži u njihovim rukama! S pet vodootpornih markera u žutoj, ružičastoj, zelenoj, ljubičastoj i plavoj boji, mogle bi obojiti jednoroga na cijeloj površini boce. Kako bi dodale dodatni sjaj, tu je i 45 kristalnih naljepnica različitih veličina i boja. Djevojčice će moći ostvariti svoju viziju dizajna i stvoriti jedinstvenu bocu.

Ali ova boca nije samo za gledanje! Nakon što završe s bojanjem, može postati njihova omiljena bočica za piće. Sa zapreminom od pola litre, ova bočica će biti idealna za svakodnevnu upotrebu i može se čak ponijeti u školu. Sa svojim jedinstvenim i lijepim dizajnom, vaša djevojčica sigurno neće zaboraviti piti vodu.

Vaša sigurnost nam je važna. Zato smo ovaj proizvod testirali i odobrili od strane Instituta za standarde. Možete biti sigurni da je proizvod siguran za korištenje od strane vašeg djeteta.

U kutiji ćete dobiti visokokvalitetnu aluminijsku bocu zapremine pola litre, 5 vodootpornih markera u žutoj, ružičastoj, zelenoj, ljubičastoj i plavoj boji, 45 prekrasnih kristalnih naljepnica u različitim veličinama i bojama, te hermetički zatvoreni čep s vješalicom za torbu.

Neka vaše djevojčice iskažu svoju kreativnost i započnu vlastito umjetničko putovanje s Aluminijskom bocom za bojanje jednoroga. Kupite svoju danas i osigurajte da njihova mašta i kreativnost dođu do izražaja!

Značajke

  • Aluminijska bočica za bojanje jednoroga za kreativne djevojčice.
  • S pet vodootpornih markera i 45 kristalnih naljepnica.
  • Može se koristiti kao bočica za piće.
  • Sigurna za korištenje od strane djece.
  • Savršen poklon za djevojčice od 6 godina pa nadalje.
  • Potiče maštu i kreativnost.