Bojanka Top Model – Kreiraj svoju farmu

15,95 KM

Stvori svoju idiličnu farmu i doživi seoski raj s bojankom ‘Kreiraj svoju farmu’ – oduševit će te svaka stranica!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Stvori svoju farmu i uroni u slatki seoski život s našom bojankom ‘Kreiraj svoju farmu’! U ovoj prekrasno ilustriranoj bojanci, pronaći ćeš 24 stranice bogate bojama, koje prikazuju idilične seoske pozadine. Ali to nije sve – uz bojanku dolaze i 3 duple stranice ispunjene super slatkim i cool naljepnicama životinja.

Ova bojanka je više od obične bojanke – ona je pozivnica da se uroniš u svijet seoske idile i da stvoriš vlastitu farmu iz snova. Možeš iskoristiti svoju maštu da oživiš ove prekrasne scene bojama, dodajući život i radost svakom naslikanom kadru.

Ova bojanka nije samo zabavna, već je i edukativna. Na svakoj stranici ćeš pronaći razne detalje o seoskom životu, kao i korisne informacije o životinjama koje možeš naći na farmi. Otkrij kako životinje žive i rade na farmi, saznaj što vole jesti i kako se brinuti o njima.

Ali to nije sve! Uz bojanku dolaze i super slatke i cool naljepnice sa životinjama, koje možeš koristiti za dodatno ukrašavanje stranica. Stavi svoje omiljene životinje na farmu, dodaj detalje i stvori jedinstvene scene koje će oduševiti tebe i tvoje prijatelje.

Napravi svoju farmu iz snova s našom bojankom ‘Kreiraj svoju farmu’ i osjeti slatki seoski život. Ne čekaj – skupi bojice, zalijepi naljepnice i pusti mašti na volju. Oživi svoju farmu na papiru i provedi nezaboravno vrijeme zajedno sa svojom obitelji.

Kupi bojanku ‘Kreiraj svoju farmu’ i započni svoju avanturu danas!

Značajke

  • Bojanka “Kreiraj svoju farmu” – uroni u seoski život.
  • Prekrasno ilustrirane stranice s idiličnim seoskim pozadinama.
  • Duple stranice s naljepnicama životinja za dodatno ukrašavanje.
  • Edukativna bojanka s detaljima o seoskom životu i životinjama.
  • Oživi svoju farmu bojama i maštom.
  • Nezaboravna avantura za cijelu obitelj.