Igračka Trunk – Kofer za djecu

59,90 KM

Trunk kofer – tajna za sretan i zabavan put!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Trunk Kofer je neodoljiv proizvod koji će oduševiti djecu, ali istovremeno će razbuditi dijete u svima nama! Ovo nije samo običan kofer, već je dizajniran s posebnom funkcionalnošću i jedinstvenim dizajnom koji djecu oduševljava.

Sjedište kofera oblikovano je kao udobno sedlo kako bi dijete moglo uživati tijekom vožnje. Tu su i “rogovi” koji služe kao praktični rukohvati za sigurno držanje.

Ali to nije sve! Ovaj kofer ima brojne značajke koje će vas oduševiti. Prvo, kotači su široki i stabilni, što omogućuje lako skretanje i upravljanje koferom. Stabilizatori na dnu kofera osiguravaju da se vozilo ne prevrne ni pri većim brzinama, pružajući tako dodatnu sigurnost.

Trunk kofer je proizvod koji će djeca obožavati, ali istovremeno pruža sigurnost i funkcionalnost koju roditelji cijene. S ovim koferom, vaše dijete će biti sretno i zabavljeno tijekom putovanja, dok ćete vi imati mirnu savjest. Ne propustite priliku da svojem djetetu pružite ovaj nevjerojatan proizvod koji će istovremeno oduševiti i vas!

Značajke

  • Trunk kofer – neodoljiv proizvod za djecu i dijete u nama!
  • Funkcionalan dizajn s udobnim sjedištem i praktičnim rukohvatima.
  • Široki i stabilni kotači za lako upravljanje i skretanje.
  • Stabilizatori za dodatnu sigurnost i stabilnost.