Kocke Cogo Svemirska Letjelica 4440 23064687

5,95 KM

Otkrijte beskrajne svemirske čarolije uz COGO Svemirski Modul Blokova – Potaknite maštu vašeg djeteta i krenite na nevjerojatno putovanje kroz svijet znanosti i inovacije!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kocke Cogo Svemirska Letjelica 4440 23064687
5,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Svemirska otkrića te čekaju!
Probudite maštu vašeg djeteta uz COGO Svemirsku Letjelicu. Namijenjen djeci od 3 godine i starije, ovi zanimljivi blokovi nude nevjerojatna putovanja u svemir, njegujući kreativnost i istraživanje.

Zaronite u čuda svemira s kockama tematskim za svemir, potičući inovativnu igru i potičući znatiželju o znanosti i istraživanju.

Izgradite vlastite futurističke svemirske module, potičući spretnost i rješavanje problema.

Kompaktne dimenzije od 19 cm x 14 cm x 4,3 cm omogućuju jednostavno spremanje i prijevoz svemirske avanture bilo gdje.
Istražite svemir i stvorite vlastiti kozmički grad s COGO Svemirskim Modul Blokovima. Krenite na međugalaktičku avanturu danas!

Savladajte korake putovanja u svemir s COGO Svemirskim Kockicama. Uronite u svijet svemirske eksploracije i dopustite da vaše dijete mašta i istražuje nove horizonte. Svemirski tematski blokovi će vas odvesti na putovanje kroz čuda svemira, otkrivajući tajne zvijezda i planeta. Vaše dijete će biti potaknuto na inovativnu igru koja će razvijati njegovu kreativnost i razmišljanje.

Izgradnja vlastitih futurističkih svemirskih modula pružit će vašem djetetu priliku da razvije svoje motoričke sposobnosti i vještine rješavanja problema.Vaše dijete će moći konstruirati različite module i istraživati različite načine kako ih povezati i oblikovati. Ove kocke su izrađeni od visokokvalitetne plastike koja je sigurna i izdržljiva, jamčeći da će igra biti sigurna i dugo trajati.

Svojim kompaktnim pakiranjem, COGO Svemirski Blokovi su savršeni za putovanja. Možete ih lako ponijeti sa sobom bilo gdje, omogućavajući vašem djetetu da ima svemirske avanture i izvan doma. Također, kompaktno pakiranje olakšava spremanje blokova kada se ne koriste.

Neka vaše dijete istraži svemir i stvori vlastiti kozmički grad s COGO Svemirskim Modul Blokovima. Uz njih, vaše dijete će imati nevjerojatno iskustvo igre koje će mu pomoći u razvoju kreativnosti, motoričkih vještina i rješavanju problema. Krenite na intergalaktičku avanturu danas i otvorite vrata svemira!

Značajke

  • Svemirska otkrića za djecu od 3 godine i više.
  • Potiče kreativnost i istraživanje.
  • Izgradnja svemirskih modula potiče motoričke sposobnosti i rješavanje problema.
  • Izrađeni od sigurnih i izdržljivih materijala.
  • Kompaktno pakiranje za jednostavno spremanje i prijenos.
  • Potiče maštu i igru izvan doma.