Montessori Interaktivna Knjiga Dinosaur

15,95 KM

Neka vaša djeca otkriju čaroliju igre s Knjigom s aktivnostima 23055707  – zabava uz učenje!

Na zalihi

Montessori Interaktivna Knjiga Dinosaur 15,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uz knjigu s aktivnostima , tvoje dijete će razvijati svoja osjetila i učiti kroz igru. Ova knjiga je posebno dizajnirana da potakne sluh, dodir i vid kako bi djeca mogla učiti s veseljem. Sadrži boje, brojeve i oblike koje djeca mogu istraživati i upijati znanje.

Naša knjiga s aktivnostima je sigurna za djecu i izrađena od visokokvalitetnog materijala koji odbija vodu i izdržava svakodnevno korištenje. Dizajnirana je posebno za malu djecu i prilagođena njihovim potrebama.

Igranje s ovom knjigom je jednostavno i zabavno. Razne aktivnosti i naljepnice koje se mogu ponovno zalijepiti omogućavaju djeci da razumiju prostorne pojmove te razvijaju motoričke vještine i prepoznavanje oblika. Tu su i brojevi i boje s kojima djeca mogu istraživati svijet oko sebe.

Ova knjiga je praktična i lako prenosiva. Može se nositi u torbi s vlastitom vrećicom za pohranu koja ima ručke. Tako tvoje dijete može uživati u igri i učenju čak i dok putujete.

Osim što pruža zabavu, ova knjiga također jača vezu između roditelja i djeteta. To je odličan alat koji omogućava roditeljima da se povežu i komuniciraju sa svojim bebama.

Kupi ovu knjigu danas i potakni razvoj svih osjetila i intelektualnih sposobnosti svog djeteta na najbolji mogući način!

Značajke

  • Knjiga s aktivnostima za razvoj osjetila i učenje kroz igru.
  • Sigurna i visokokvalitetna knjiga za svakodnevno korištenje.
  • Istraživanje boja, brojeva i oblika kroz razne aktivnosti.
  • Jačanje veze s roditeljima kroz interakciju s knjigom.
  • Potakni razvoj osjetila i intelektualnih sposobnosti djeteta na najbolji način.