Kiper Majorette Volvo 213723000

42,95 KM

Majorette Volvo R45D Kiper donosi svjetlost, zvuk i nevjerojatnu zabavu u vaš dom.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kiper Majorette Volvo 213723000
42,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Majorette Volvo R45D Kiper s funkcijom svjetla i zvuka, sa slobodnim okretom, pokretnim poklopcem motora i izbacivanjem otpada te mekim gumiranim gumama. Dimenzije ovog modela su 20 centimetara, a ljestvica je 1:43. Namijenjen je djeci od 3 godine pa naviše.

Majorette Volvo R45D Kiper je više od običnog modela vozila. On je emocija, avantura i zabava u dječjoj igri. Zamislite sretne i uzbudene dječje oči kad ugledaju ovaj model. Kroz svoje čarobno svjetlo i zvuk, ovaj kiper donosi stvarnu igru na potpuno novu razinu.

Njegove dimenzije od 20 centimetara omogućuju djeci da stvore svoj vlastiti svijet izgradnje i poduzmu svoje vlastite avanture. Slobodan okret i pokretni poklopac motora omogućuju dodatnu raznolikost u igri, potičući kreativnost i maštovitost.

Osim toga, ovaj kiper ima izbacivač otpada koji omogućuje djeci da dožive pravu izgradnju i ožive svoje snove o velikim gradilištima. Sa svojim mekim gumiranim gumama, ovaj kiper je spreman na sve terene i neće oštetiti podove ili namještaj.

Majorette Volvo R45D Kiper nije samo igračka, već je i alat za učenje. Djeca će naučiti o građevinskim vozilima, njihovoj funkcionalnosti i kako se koriste u stvarnom svijetu. Ovaj model kipera će potaknuti dječju znatiželju i interes za građevinske aktivnosti, otvarajući nove mogućnosti za igru i učenje.

Naravno, kipera ne trebaju koristiti samo djeca, već i odrasli koji vole kolekcionarstvo ili jednostavno žele dodati nevjerojatan detalj svojoj kolekciji vozila. Ovaj model je autentičan i precizno izrađen, s ljestvicom 1:43 koja pruža realističan prikaz.

Ne propustite priliku da iznenadite svoje dijete ili sebe s ovim izvanrednim Majorette Volvo R45D Kiperom. Uz njega, stvorit ćete trenutke sreće, uzbudjenja i kreativnosti koje će trajati cijeli život.

Naručite svoj primjerak danas i uživajte u nevjerojatnim avanturama koje on donosi!

Značajke

  • Majorette Volvo R45D Kiper s funkcijom svjetla i zvuka.
  • Dimenzije modela su 20 cm, ljestvica 1:43.
  • Igračka koja potiče kreativnost i maštovitost.
  • Autentičan i precizno izrađen model kipera.
  • Potaknite interes za građevinske aktivnosti kod djece.
  • Uživanje u nevjerojatnim avanturama s ovim kiperom.