Jw Dominion: Dino Goo Surprise 4

7,95 KM

Nevjerojatno iznenađenje za male istraživače: Jaje dinosaurusa Jurassic World Dominion – edukacija s dozom zabave.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Oduševite svoje male ljubitelje dinosaurusa s ovim nevjerojatnim iznenađenjem – Jajetom dinosaurusa Jurassic World Dominion!

Ovo jedinstveno jaje dolazi s nekoliko iznenađenja koja će sigurno razveseliti vaše mališane. U paketiću se nalazi jaje dinosaurusa koje će ih potaknuti da kopaju i otkriju što se krije u njemu. Ali to nije sve! Unutar jajeta se nalazi i sjajni kostur dinosaurusa koji će zasjati u mraku, stvarajući još veći osjećaj uzbuđenja i avanture.

Ali to nije sve što je iznenađenje! Tu je i Dino Goo – jednostavno neodoljiva sluz koju će djeca obožavati i s kojom će se moći igrati satima. Dino Goo ima jedinstvenu teksturu koja će probuditi njihovu znatiželju i maštu, dok istovremeno pruža i edukativno iskustvo o svojstvima materijala.

Ovaj set je idealan za poticanje kreativnosti, mašte i istraživačkog duha kod djece. Uživat će u kopanju po jajetu, sastavljanju sjajnog kostura dinosaurusa i igri s neodoljivim Dino Goo-om.

Ne samo da će vaši mali ljubitelji dinosaurusa imati nevjerojatno zabavno iskustvo, već će istovremeno i naučiti o dinosaurima i njihovom svijetu. Ovaj set potiče njihovu znatiželju i istraživački duh, dok im pruža i priliku za stvaranje nevjerojatnih dinosauruskih avantura.

Ne propustite priliku da donesete radost svojoj djeci s ovim nevjerojatnim iznenađenjem – Jajetom dinosaurusa Jurassic World Dominion! Kupite ga danas i osigurajte im sate zabave, igre i učenja.

Značajke

  • Jaje dinosaurusa s iznenađenjima za male ljubitelje dinosaura.
  • Kopajte i otkrijte sjajni kostur dinosaurusa.
  • Igrajte se s neodoljivim Dino Goo-om satima.
  • Potaknite kreativnost i istraživački duh kod djece.
  • Učite o dinosaurima kroz zabavu i igru.
  • Donesite radost i zabavu svojoj djeci s ovim nevjerojatnim iznenađenjem.