Klups Jastuče Skandidavska Šuma

45,45 KM

Jastučić.

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Klups Jastuče Skandidavska Šuma 45,45 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Jastuče je izrađeno pamučnog satena po uzorku na Boho Rusty kolekcije.

Pamučni saten je tkanina izrađena od 100% pamuka, bez ikakvih umjetnih primjesa. Izrađen je od pamučnog vlakna, odlikuje se posebnom tehnikom tkanja, odakle i potječe naziv saten. Metoda tkanja čini površinu tkanine glatkom i sjajnom, a u isto vrijeme izdržljivom i otpornom na istezanje. Tkanina je mekana i nježna čime omogućuje bebinoj koži da diše. Jastuče ima ušiveno antialergijsko punjenje koje izvrsno izolira toplinu i prozračno je. Jastuče nema dodatno ukrućenje, zahvaljujući čemu se održava prirodan i udoban položaj za novorođenče. Vezan mašnicom omogućuje individualno prilagođavanje veličine dimenzijama i potrebama bebe.

Jastuče za bebe – zašto je toliko popularno i potrebno? Jastuče za bebe često se smatra nezaobilaznim dodatkom za novorođenče. Jastuče daje osjećaj sigurnosti kada roditelji nose i drže bebu, a pomaže i majci da doji bebu. Umotavanje bebe u jastuče omogućuje stvaranje sigurnog i ugodnog prostora, što utječe na bebin miran san.

Dječje jastuče odlično će poslužiti kao vreća za spavanje u prva tri mjeseca života . Međutim, to ne znači da ga nakon tog vremena više nećete moći koristiti. Jastuče je izvrstan višenamjenski proizvod koji će biti koristan u daljnjim fazama djetetovog razvoja. Kada se položi ravno, može se koristiti kao prekrivač, deka ili podloga za presvlačenje. Kada dijete postane pokretljivije jastuče možete rasklopiti čime će postati odlična podloga za igru ​​na podu.
Pravila za njegu dječjeg jastučeta: može se prati u perilici rublja na maks. 40° i glačajte bez pare, samo pamučnu tkaninu. Nemojte koristiti izbjeljivač niti sušiti u sušilici.