Drveni blokovi Jabadabado – Forest

65,95 KM

Otkrijte nevjerojatnu čaroliju zabave i učenja s Jabadabado Drvenim Blokovima Forest W7201 – vaše dijete će biti oduševljeno!

Na zalihi

Drveni blokovi Jabadabado - Forest 65,95 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uz Jabadabado Drvene Blokove Forest, možete započeti putovanje u svijet kreativnosti i mašte sa svojim malim istraživačem. Ovi drveni blokovi su ne samo igračka, već i alat koji će potaknuti djetetovu motoričku sposobnost, kreativnost i razmišljanje.

Svaki blok ima jedinstvenu kombinaciju boja, oblika i životinja, pružajući raznolikost i mogućnosti za beskrajne igre. Vaše dijete će uživati u slaganju i balansiranju blokova, razvijajući pritom svoje fine motoričke vještine i sposobnosti rješavanja problema.

Ovi blokovi također potiču djetetovu maštu, jer će vaše dijete moći stvarati različite scenarije i priče koristeći blokove kao likove. Možete stvoriti šumu punu divljih životinja ili izgraditi vlastiti grad sa zgradama i cestama. Mogućnosti su beskrajne!

Osim što pružaju sate zabave, ovi drveni blokovi su i izuzetno poučni. Vaše dijete će naučiti o bojama, oblicima i životinjama dok se igra. Možete zajedno istraživati različite boje i oblike, učeći i zabavljajući se istovremeno.

Sa Jabadabado Drvenim Blokovima Forest, svaki trenutak igre će biti pun radosti i otkrića. Uz ovu igračku, vaše dijete će razviti motoričke i kognitivne vještine, potaknuti svoju maštu i stvaralaštvo, te uživati u satima kreativne igre. Ne propustite priliku da svojem djetetu pružite ovu izvanrednu igračku koja će obogatiti njegovo odrastanje. Kupite Jabadabado Drvene Blokove Forest W7201 i otvorite vrata beskrajne zabave i učenja.

Značajke

  • Drveni blokovi potiču motoričke sposobnosti i kreativnost djece.
  • Raznovrsnost boja, oblika i životinja za beskrajnu igru.
  • Potiče maštu djeteta kroz kreiranje scenarija i priča.
  • Poučno učenje boja, oblika i životinja kroz igru.
  • Razvoj motoričkih i kognitivnih vještina kroz kreativnu igru.
  • Satima zabave i istraživanja uz Jabadabado Drvene Blokove Forest W7201.