Akcija!

Interaktivna ploča s volanom

Original price was: 49,90 KM.Current price is: 39,95 KM.

-20%

Oslobodite maštu vašeg malenog Vozača uz čarobnu Interaktivnu Ploču s Volanom!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Tražite savršenu igračku koja će zabaviti i educirati vaše dijete? Ova Drvena Interaktivna Ploča s Volanom upravo je ono što vam treba! Ova izuzetno kvalitetna drvena igračka pruža nevjerojatno iskustvo vožnje dok istovremeno razvija logičko razmišljanje, finu motoriku i neovisnost djeteta.

Izrađena od izdržljivog drvenog materijala, ova ploča volana sigurna je i bezopasna za igru. Svi dijelovi pažljivo su obrađeni i nemaju oštre ivice kako bi pružili potpunu sigurnost i zaštitu djeteta.

Ova iznimno realistična igračka ima sve što je potrebno za poticanje mašte i koncentracije djeteta. Opremljena je svjetlima, zvučnim efektima i pokretnim dijelovima, uključujući rotirajući GPS. Vaše dijete bit će oduševljeno dok vozi i istražuje svijet oko sebe.

Ova Ploča nije samo igračka, već i alat za učenje. Kroz hvatanje volana, dijete će vježbati finu motoriku, učiti kako kontrolirati pokrete ruku i razvijati svoje sposobnosti. Ovo je idealan način za poticanje neovisnosti i istraživanja kod djece.

Ova igračka pruža mladim istraživačima priliku za nepoznate avanture i zabavu u sigurnom okruženju. Važno je da djeca istražuju svijet oko sebe i kroz osjetila uče o stvarnom životu. Bilo da se koristi u učionici ili kod kuće, ovaj drveni volan potiče djecu da na zabavan i edukativan način istraže svijet oko sebe.

Osim što je izuzetno zabavna, Interaktivna Ploča s Volanom je i izdržljiva. U paketu dobivate ključ za aktiviranje volana, ručicu za mijenjanje brzina, radiostanice, svirenu, podesivo grijanje i ventilator za klima uređaj – sve kako bi igra vašeg mališana bila što realističnija!  Ovo je idealan poklon za djecu stariju od 3 godine.

Krenite u avanturu i potaknite kreativnost i razmišljanje svog djeteta uz Interaktivnu Ploču s Volanom. Neka vaše dijete istražuje svijet oko sebe na siguran i zabavan način!

Značajke

  • Drvena igračka za djecu
  • Razvija logičko razmišljanje i finu motoriku
  • Sigurna i izrađena od izdržljivog drvenog materijala
  • Realistična igračka s svjetlima, zvukovima i pokretnim dijelovima
  • Alat za učenje i razvoj neovisnosti kod djece
  • Zabavna, izdržljiva i edukativna igračka za djecu od 3 godine+