Igračka Tl Tgrowes Carror 3333111331

15,50 KM

Igračka za bebu.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Zanimljiva i zabavna igračka proizvođača TL za razvoj u obliku mrkve. Razigrane perle, glodalice u obliku listova i spiralni oblik potiču bebe slušno, vizualno i taktilno. Meka spiralna ručica, koju je posebno lako držati, razvija bebine fine motoričke sposobnosti i potiče ih da ispruže i istegnu udove, podržavajući grube motoričke sposobnosti. Glodalice potiču vašu  bebu da istraži teksture svojim ustima, što je osnovni organ za istraživanje kod mladih beba. Za bebu od 3 mjeseca.

2+ mjeseca:

SENZORNA STIMULACIJA Pustite bebu da istražuje spiralni hvat i zubima, rukama i ustima kako bi uživala u taktilnoj stimulaciji i protresla igračku kako bi potaknula slušnu percepciju.

 

3+ mjeseca:

FINE MOTORNE VJEŠTINE Dopustite vašoj bebi da rukama i ustima istražuje razne značajke igračaka kako bi potaknuo fine motoričke sposobnosti.

 

5+ mjeseci:

BRUTO MOTORNE VJEŠTINE Stavite mrkvicu pod različite kutove oko bebe (na trbuhu, leđima ili na boku), kako biste potaknuli istezanje udova i pružanje ruku. To pomaže pripremiti dijete za puzanje i ostale grube motoričke sposobnosti koje predstoje.