Igra – Zmije i ljestve

34,15 KM

Uzbudljivo putovanje kroz zmije i ljestve: iznenadne promjene, izazovi i smijeh garantirani!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Igra - Zmije i ljestve 34,15 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Dobrodošli u svijet zabave i izazova s društvenom igrom Zmije i ljestve! Ova igra je savršena za sve one koji su spremni testirati svoju toleranciju na iznenadne promjene u igri i pružiti sate izvrsne zabave sa svojom obitelji ili prijateljima.

U ovoj igri će se do četiri igrača nadmetati jedan protiv drugoga s ciljem da što prije stignu do cilja. No, put prema cilju nije tako jednostavan jer morate osvojiti ploču i suočiti se s izazovima zmija i ljestava. One vas mogu pogurati naprijed strelovitom brzinom i pokloniti vam nevjerojatnu prednost, ali isto tako mogu i vratiti vas na startnu poziciju.

Društvene igre poput Zmija i ljestve pružaju ne samo izvrsnu zabavu, već i priliku za učenje i razvoj mnogih znanja i vještina. Kroz igru, djeca su stavljena u motivirajuće i uzbudljive socijalne situacije, gdje se nadmeću i uče suradnji. Osim toga, igrajući ovakve igre, djeca nauče kako kreativno riješiti određeni problem.

Uz Zmije i ljestve, djeca će naučiti i važne životne lekcije o tome kako biti dobar pobjednik i gubitnik. Sve to uz sigurno obiteljsko okruženje, gdje se mogu osjećati podržano i sigurno.

Zamislite sate nevjerojatne zabave i izazova koje vam pruža ova društvena igra. Osvojite ploču, prevucite se zmijama i penjite se ljestvama, i pokušajte stići do cilja prije svojih protivnika. Ova igra je izvrsna prilika za povezivanje s obitelji i prijateljima, te uživanje u kvalitetnom vremenu provedenom zajedno.

Zgrabite svoje kockice, okupite svoje najbliže i krenite u avanturu s društvenom igrom Zmije i ljestve. Budite spremni na izazove, ali i na sate smijeha i zabave koje ova igra donosi. Kupite svoj primjerak i doživite nevjerojatnu igračku koja će vas zabavljati i poučavati. Ne propustite ovu priliku za nezaboravne trenutke i zajedničke uspomene!

Značajke

  • Društvena igra Zmije i ljestve pruža zabavu i izazove.
  • Učenje i razvoj kroz socijalne situacije i suradnju.
  • Važne životne lekcije o pobjedi i porazu.
  • Povezivanje s obitelji i prijateljima.
  • Kvalitetno vrijeme i zajedničke uspomene.
  • Igra koja zabavlja i poučava.