Igra – Slovo na slovo

35,95 KM

Oslobodite svoju jezičnu kreativnost i osvojite titulu vokabularnog genija uz igru Slovo na slovo.

Na zalihi

Igra - Slovo na slovo 35,95 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Jeste li spremni za vokabularni izazov? Predstavljamo vam igru Slovo na slovo! Ova zabavna igra je savršena za okupljanje ekipe i dokazivanje tko raspolaže najširim vokabularom. U ovoj igri, igrači će slagati riječi od slova na kartama koje imaju u ruci. Svako slovo i kombinacija donose određeni broj bodova, a cilj je sakupiti što više bodova i postati pobjednik.

Slovo na slovo je igra koja potiče kreativnost i razmišljanje izvan uobičajenih granica. Možete se povezivati s prijateljima, obitelji ili čak kolegama i provesti sate u dobroj igri. Pustite svoju maštu na volju i kombinirajte slova kako biste stvorili riječi koje će vam donijeti najviše bodova.

Ne samo da je ova igra zabavna, već je i edukativna. Svaki put kad je igrate, naučit ćete nove riječi i proširiti svoj vokabular. Riječi poput avlije, bircuza i čelenka postat će vam poznate i upotrebljavat ćete ih s lakoćom. Ova igra je sjajan način za testiranje i unaprjeđenje vaših jezičnih vještina.

Slovo na slovo je namijenjeno igračima od 8 godina pa naviše, pa možete uključiti cijelu obitelj u ovu zabavnu aktivnost. Pokažite svoje jezično umijeće i budite pobjednik s najvećim brojem bodova. Pozovite prijatelje, skupite ekipu i krenite u vokabularni izazov uz igru Slovo na slovo!

Značajke

  • Igra Slovo na slovo – vokabularni izazov za sve generacije
  • Kombinirajte slova i osvojite što više bodova
  • Potiče kreativnost i razmišljanje izvan granica
  • Zabavno i edukativno iskustvo za proširenje vokabulara
  • Igra za igrače od 8 godina pa naviše
  • Pozovite prijatelje i krenite u vokabularni izazov!