Autići Mondo – Hot Wheels Flash Runner

10,90 KM

Oduševite svoje dijete uz nevjerojatni Hot Wheels Flash Runner – pružite im nezaboravnu avanturu i uzbudljive trenutke!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Autići Mondo - Hot Wheels Flash Runner 10,90 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Hot Wheels Flash Runner je igračka koja će oduševiti sve ljubitelje automobila i avanture! Sa ovim fantastičnim automobilom, vaša djeca će imati nevjerojatne avanture i uzbudljive trenutke.

Ovaj Flash Runner dolazi sa funkcijom za kretanje unaprijed i unatrag, tako da djeca mogu voziti automobil u svim smjerovima. Bez obzira da li su na otvorenoj cesti ili u zatvorenom prostoru, ova igračka pruža nevjerojatno iskustvo vožnje.

Sa čak 6 različitih modela koje možete dobiti – Sandivore, Growler, Group X24 – svaka vožnja će biti jedinstvena i nezaboravna. Svi ovi automobili izrađeni su od izdržljive plastike, što znači da su otporni na udarce i mogu izdržati sve avanture i igre koje djeca zamisle.

Ovi automobili imaju i posebnu funkciju – mogu se puniti i voziti unatrag. Vaša djeca jednostavno trebaju povući automobil unatrag i pustiti ga, a on će sam se pokrenuti. Ova funkcija omogućuje još više zabave i uzbuđenja dok djeca gledaju kako se automobil kreće.

Bilo da tražite savršen poklon za rođendan ili želite nagraditi svoje dijete za dobro obavljen zadatak, ovaj Hot Wheels Flash Runner je idealan izbor. Sa svojim svijetlim bojama i atraktivnim dizajnom, privući će pažnju svakog djeteta i donijeti im sreću i radost.

Neka vaša djeca istražuju svijet vožnje i avanture uz ovaj nevjerojatan Hot Wheels Flash Runner. Ne propustite priliku da im pružite nezaboravne trenutke i postanete heroj njihove svakodnevice!

Značajke

  • Hot Wheels Flash Runner je igračka za avanturu i uzbudljive trenutke.
  • Vozi se unaprijed i unatrag, prilagođena svim smjerovima.
  • 6 različitih modela za jedinstvenu i nezaboravnu vožnju.
  • Izdržljivi automobili od otporne plastike.
  • Funkcija punjenja i vožnje unatrag za dodatnu zabavu i uzbuđenje.
  • Savršen poklon za djecu koja vole automobile i avanturu.