Goki Drveni Lanac Za Dudu Srce

16,75 KM

Drveni lanac za dudu koji će oduševiti vaše dijete – pružite im najbolje iskustvo razvoja!

Na zalihi

Goki Drveni Lanac Za Dudu Srce 16,75 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Drveni lanac za dudu iz naše Goki Baby serije je savršen proizvod koji odgovara filozofiji visoke kvalitete, sigurnosti i prilagođenosti djeci. Ovaj proizvod izrađen je od drvenih elemenata koji su ukrašeni ljubavnim gravurama, pružajući mu poseban šarm. Naši proizvodi namijenjeni su podršci vizualnom opažanju, motoričkom i senzornom razvoju vaše bebe – sve to već od prvog dana. Pružamo djetetu zabavu i igru, a najbolje od svega je da dudice mogu biti sigurno pričvršćene, na primjer, na odjeću, kako ne bi padale na pod ili se izgubile. Veličina proizvoda je 21 cm.

Ovaj drveni lanac za dudu je više od samo proizvoda. Zamislite samo kako će vaše dijete biti oduševljeno dok istražuje različite teksture i uzorke na ovom predivnom drvenom lancu. Svaka gravura pažljivo je izrađena s ljubavlju i brižnošću kako bi se osiguralo da vaše dijete ima najbolje iskustvo. Njegove boje i oblici pružit će vizualnu stimulaciju koja potiče razvoj vizualnog opažanja.

Najvažnije od svega je sigurnost vašeg djeteta. Drveni lanac za dudu napravljen je od visokokvalitetnog materijala i pažljivo obrađen kako bi se osigurala sigurnost svake dudice koja je pričvršćena. Napokon možete biti mirni, znajući da će dudice biti tamo gdje su ostale.

Ovaj proizvod je savršen za vaše dijete, ali također ima i korist za vas kao roditelja. Konačno ćete moći zaboraviti na neprestano gubljenje dudica i traženje novih. Ovaj praktičan proizvod omogućuje vam da jednostavno pričvrstite dudicu na odjeću, tako da je uvijek nadohvat ruke.

Ne propustite priliku da svojoj bebi pružite najbolje iskustvo s ovim predivnim drvenim lancem za dudu. Pružite svojoj bebi sigurnost, zabavu i podršku za njihov razvoj, sve u jednom proizvodu.

Značajke

  • Drveni lanac za dudu iz Goki Baby serije – visoka kvaliteta i sigurnost.
  • Podrška razvoju vizualnog opažanja i motorike djeteta.
  • Zabava i igra za bebu, uz sigurno pričvršćene dudice.
  • Emocionalni proizvod s ljubavnim gravurama i posebnim šarmom.
  • Vizualna stimulacija kroz boje i oblike na drvenom lancu.
  • Praktično rješenje za roditelje – zaboravite na izgubljene dudice.