Glazbena igračka – Baby Piano

15,95 KM

Razvijajte talent vašeg djeteta uz  Glazbenu Igračku Baby Piano – Glazba koja će oživjeti njihov svijet!

Na zalihi

Glazbena igračka - Baby Piano 15,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Glazbena Igračka Baby Piano će umiriti i zabaviti djecu od samog rođenja! Ovaj klavir ne samo da će oduševiti dijete, već će razvijati i njegove glazbene sposobnosti, pažnju, pamćenje, razmišljanje, sluh, motoričke vještine i osjećaj za ritam.

S dimenzijama od 30 x 4,8 x 21 cm, ovaj klavir je savršene veličine za malene ručice djeteta. Izrađen od kvalitetne plastike, lagan je za rukovanje i izdržljiv za svakodnevno korištenje.

Glazbena Igračka Baby Piano radi na 3 AAA baterije, koje dolaze uključene u paketu. To znači da se dijete može odmah zabavljati i uživati u glazbi bez čekanja na punjenje ili zamjenu baterija.

Jedinstvena prednost ove igračke je ta što je namijenjena djeci od 0 godina pa nadalje. To znači da beba može početi istraživati glazbu i razvijati svoje vještine već od najranije dobi.

Ovaj piano je više od igračke – on je alat za razvoj djetetovih sposobnosti. Kroz sviranje, dijete razvija slušanje, koordinaciju pokreta, pamćenje zvukova i ritmova te vlastitu kreativnost.

Za roditelje je ovo idealan način da svoje dijete upoznaju s glazbom i potaknu njegovo zanimanje za glazbene instrumente. Glazbena Igračka Baby Piano će stvoriti mirno i zabavno okruženje u kojem će dijete moći izražavati svoje emocije i istraživati svijet glazbe.

Nabavite Glazbenu Igračku Baby Piano već danas i omogućite svom djetetu najbolje moguće iskustvo u razvoju glazbenih vještina i senzornih sposobnosti. Učinite svaki trenutak s djetetom punim radosti i uživanja uz ovaj poseban glazbeni instrument.

Značajke

  • Glazbena Igračka Baby Piano – zabava i razvoj za djecu od rođenja
  • Dimenzije 30 x 4,8 x 21 cm – savršena veličina za malene ručice
  • Izdržljiv i lagani klavir od kvalitetne plastike
  • Radi na 3 AAA baterije – odmah spremno za upotrebu
  • Namijenjen djeci od 0 godina za razvoj glazbenih sposobnosti
  • Alat za razvoj sluha, motoričkih vještina i kreativnosti