Set za bojanje s bojicama Gabby’s Dollhouse

6,95 KM

Otkrijte čaroliju boja s Gabby’s Dollhouse Setom za bojanje – nevjerojatno kreativno putovanje za vašu malu umjetnicu!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Set za bojanje s bojicama Gabby's Dollhouse 6,95 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Uživajte u čarobnom svijetu boja s Gabby’s Dollhouse Setom Za Bojanje S Bojicama! Ovaj fantastični paket pružit će satima zabave i kreativnosti vašim mališanima.

Prvo što će vas oduševiti su 8 lista za bojanje, čekajući da ih oživite svojom maštovitom paletom boja. Od preslatkih mačića do veselih igračaka, ove stranice sigurno će pružiti nevjerojatno iskustvo bojanja.

Ali to nije sve! Uz set dolazi i 6 bojica koje će omogućiti vašim malim umjetnicima da stvore prava remek-djela. Svaka bojica ima svijetle boje koje će obogatiti svaku sliku i donijeti dodatnu radost igri.

Tu su također stranice višekratnih naljepnica koje će dodati dodatnu dimenziju zabave. Mališani mogu odabrati svoje omiljene naljepnice i ukrašavati svoje slike. To će ih potaknuti da budu kreativni i istraže svoju maštovitost.

Gabby’s Dollhouse Set Za Bojanje S Bojicama nije samo običan set za bojanje, već putovanje u svijet mašte i kreativnosti. Vaši mališani će biti oduševljeni istraživanjem boja, stvaranjem svojih priča i izražavanjem svojih osjećaja kroz umjetnost.

Ne propustite priliku da svoje dijete opskrbite ovim nevjerojatnim setom koji će potaknuti njihovu kreativnost i razviti njihove motoričke vještine. Zahvaljujući Gabby’s Dollhouse Setu Za Bojanje S Bojicama, svaki trenutak proveden s bojicama bit će poseban i uzbudljiv.

Naručite svoj set danas i omogućite svojem djetetu da istraži svoju kreativnost kroz boje i maštu.

Značajke

  • 8 lista za bojanje s preslatkim mačićima i veselim igračkama
  • 6 bojica s svijetlim bojama za stvaranje remek-djela
  • Naljepnice za ukrašavanje i dodatnu dimenziju zabave
  • Putovanje u svijet mašte i kreativnosti
  • Poticanje kreativnosti i razvoj motoričkih vještina