Frizerski set

20,15 KM

Isprobajte najbolji frizerski set za razvoj fine motorike i kreativnosti.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Naš Frizerski set je savršeno rješenje za sve male kreativce koji vole zabavu i maštovitu igru. Ovaj set donosi mnogo mogućnosti za razvoj fine motorike, ali i za unapređenje mašte i kreativnosti djece.

Izrađen od visokokvalitetne plastike i tekstila, ovaj frizerski set je siguran i pouzdan za igru. S raznobojnim elementima, set će sigurno privući pažnju svake djevojčice starije od 3 godine.

Opremljen sa svim potrebnim alatima, ovaj set omogućuje djeci da se pretvore u prave frizere. S škarama, češljem, peglom za kosu i sušilom, vaša mala frizerka će imati sve što joj je potrebno da stvori nevjerojatne frizure za lutke ili prijatelje.

Osim što je zabavan, ovaj set također potiče razvoj fine motorike kod djece. Korištenje škara, četke i ostalih alata omogućuje djeci da vježbaju preciznost i koordinaciju pokreta. Također, kroz igru, djeca mogu razviti svoju maštu i kreativnost, stvarajući razne frizure i kombinacije boja.

Frizerski set  dolazi bez baterija i koristi 3 AAA baterije. S dimenzijama pakiranja od 46 x 33 x 3 cm i težinom od 0,25 kg, ovaj set je lagan i pogodan za putovanja.

Uz ovaj set, djeca će imati nevjerojatno zabavno iskustvo igrajući se i istovremeno razvijajući svoje vještine. Ovaj frizerski set je odličan izbor za sve male princeze koje sanjaju o tome da postanu frizerke. Kupite frizerski set  i omogućite svojoj djeci da se igraju i stvaraju nevjerojatne frizure!

Značajke

  • Frizerski set za zabavnu igru i razvoj mašte kod djece.
  • Visokokvalitetni materijali, siguran i pouzdan za igru.
  • Opremljen sa svim potrebnim alatima za friziranje.
  • Potiče razvoj fine motorike i koordinaciju pokreta.
  • Omogućuje djeci da stvaraju razne frizure i kombinacije boja.
  • Pogodan za putovanja, lagan i zabavan za sve male princeze.