Duda Frigg – Daisy Latex Willow 0+mj

10,90 KM

Najljepša duda za tvoju malu princezu – FRIGG Daisy će osvojiti srce svake majke!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Duda Frigg - Daisy Latex Willow 0+mj 10,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Tražite savršenu dudu za vašu malu princezu? FRIGG Daisy je upravo ono što vam treba! Ova predivna duda ima zaobljeni oblik i rubove nalik laticama cvijeta, što je čini vrhunskim primjerom elegantnog dizajna. Njeni cvjetni detalji su moderni i privlačni, te će sigurno privući pažnju svake majke koja cijeni klasične dizajne s modernim twistom.

FRIGG Daisy duda dolazi u jednobojnim ili mješovitim bojama, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem stilu i osobnosti.

Ono što čini FRIGG Daisy posebnom je njen okrugli oblik, koji podsjeća na oblik majčine dojke, kako oblikom, tako i materijalom. Kada dijete sisa okruglu dudu, jezik se kotrlja oko nje na isti način kao pri dojenju, stvarajući vakuum koji potiče protok mlijeka. Zbog toga je okrugla duda preporučena od strane pedijatrijskih kiropraktičara i porodilišta u Danskoj.

Ova duda je 100% dizajnirana i proizvedena u Danskoj, te prolazi razne testove sigurnosti kako bi se osiguralo da je najbolja moguća opcija za vašu bebu. Njezin štitnik je izrađen od polipropilena (PP) i odgovara sigurnosnom standardu EN1400 + A2 testa.

Njezina lateks bradavica veličine 1 izrađena je od 100% prirodnog lateksa. Mjeri 27 mm i preporučuje se za dob od 0-6 mjeseci.

Kako bi se osigurala higijena i sigurnost, preporučuje se da dudu stavite u posudu s kipućom vodom i ostavite da se namaka 3-5 minuta. Nakon toga je ostavite da se osuši na ravnoj površini. Ne preporučuje se korištenje sterilizatora, mikrovalnih pećnica ili perilica posuđa. Također je važno redovito provjeravati dudu i zamijeniti je ako primijetite oštećenja ili znakove trošenja.

Osim FRIGG Daisy dude, također možete istražiti FRIGG Night dude koje imaju funkciju svijetljenja u mraku. Njihova ručka i gumb svijetle kako biste lakše pronašli dudu noću.

Iskoristite priliku i pružite svojoj bebi najbolje! Odaberite FRIGG Daisy dudu i uživajte u kvaliteti i stilu koje ova danska marka pruža.

Značajke

  • FRIGG Daisy – elegantan dizajn, cvjetni detalji
  • Okrugla lateks duda s oblikom majčine dojke
  • Preporučena od strane pedijatrijskih kiropraktičara i porodilišta
  • 100% dizajnirana i proizvedena u Danskoj
  • Lateks bradavica veličine 1 za dob 0-6 mjeseci
  • Higijenska i sigurna – preporučuje se namakanje u kipućoj vodi.