Igračka – Drveni sokovnik s dodacima

32,90 KM

Oduševite svoju malu kuharicu s magičnim sokovnikom i dodacima – savršen dar za kreativnu igru!

Na zalihi

Igračka - Drveni sokovnik s dodacima 32,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Sokovnik s dodacima je savršena igračka za svaku dječju kuhinju! Ovaj prekrasni set drvenog voća i povrća pruža djeci mogućnost da se igraju i istraže svijet kuhanja na siguran i kreativan način.

Dizajniran s ljubavlju i pažnjom prema detaljima, ovaj sokovnik ima sve što mali kuhari trebaju za autentično iskustvo. Set uključuje drveni sokovnik, šalicu, nož za voće, tanjurić, rajčicu, limun i jabuku. Djeca će biti oduševljena mogućnošću da “izblendaju” svoje omiljene sokove i uživaju u igri.

Ovaj sokovnik ne samo da potiče društveno iskustvo i razvija suradničku igru, već i pomaže djeci da razviju socijalne vještine i govorne sposobnosti. Kroz igru, djeca će naučiti kako koristiti alate za rezanje voća i povrća te će istraživati različite karakteristike tih namirnica.

Izrađen od sigurnih materijala, ovaj drveni sokovnik je savršen za igru djece već od 2 godine. Svi dijelovi su napravljeni od drveta s vodenim premazom i sigurnim bojama na bazi ulja za dugotrajnu upotrebu. Možete biti sigurni da će vaše dijete uživati u igri na siguran i edukativan način.

Ovaj set također pomaže djeci da razviju motoričke vještine, poboljšaju odnose unutar obitelji i potiču kreativnost i maštu.

Uključite svoju maštu, stvorite nezaboravne trenutke igre i učenja sa Sokovnikom s dodacima. Ne propustite priliku da poklonite svojem djetetu ovaj kvalitetan i zabavan set koji će potaknuti njegovu kreativnost i razvoj.

Značajke

  • Sokovnik s dodacima za djecu
  • Sigurna i kreativna igračka za dječje kuhinje
  • Autentično iskustvo rezanja voća i povrća
  • Razvoj socijalnih i motoričkih vještina
  • Izrađen od sigurnih materijala za djecu od 2 godine
  • Potiče suradnju, kreativnost i maštu