Drvene Puzzle Povrće 2009438

9,90 KM

Na zalihi

Drvene Puzzle Povrće 2009438 9,90 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Drvena slagalica za rezanje: Veličina: 18x18cm. Puzle sadrže: mrku, gljivu, papriku, patlidžan i nož.
Izvrstan dizajn za malu djecu – Puzle se sastoje od 4 vrste povrća koje dijete može bezbroj puta prepoloviti drvenim nožem i ponovno ih spojiti s velur čičkom te ih vratiti na svoje mjesto.

Ove drvene slagalice za malu djecu imaju jasne i realistične uzorke koji mogu potaknuti dječji vid i znatiželju te su prikladne za djecu od 1 do 5 godina za poboljšanje koordinacije oko-ruka tijekom igranja. Djeci ne samo da pruža zabavno vrijeme za igru, već im također pomaže u vježbanju rješavanja problema i prostornog razmišljanja u procesu rješavanja zagonetki.

MATERIJAL: drvo; izdržljiv, visokokvalitetan, netoksičan i sigurano. Svi naši drveni proizvodi izrađeni su od izdržljivog i čvrstog drva, premazane bojom na bazi vode koja je BPA i bez olova. Kamion ima okrugle rubove bez krhotina, možete biti sigurni i pustiti svoje dijete da se igra s njim.

EDUKATIVNA IGRAČKA: Naizgled jednostavna igračka, međutim, djeluje na različite podražaje učenja u dječjem mozgu, od motoričke koordinacije do vizualne percepcije i koncentracije, što je čini izvrsnim alatom za podučavanje u prvim godinama života.Igračka potiče infantilnu znatiželju i potiče potragu za znanjem i otkrivanje novih stvari. S ovom igračkom može istraživati ​​na bezbroj načina, učeći nazive povrća , boje i njihove namjene/karakteristike, raznolikost boja itd.

Dimenzije ploče: 18x18cm

Dob: 12m+

Izvrstan dar za djecu: Drvene slagalice za rezanje vrlo su prikladne kao dar bebama od 1-5 godina za rođendane .

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.