Akcija!

Drvena Slagalica Voće

2,95 KM

-40%

Upotpunite igračku svojeg djeteta s ovom magičnom Montessori slagalicom – Voće, koja će pružiti sigurnost i zabavu na najvišoj razini!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova dječja Montessori edukativna drvena slagalica igračka – Voće je savršena kombinacija sigurnosti i zabave za tvoje dijete. Izrađena je od netoksičnih i sigurnih materijala, što pruža sigurnost i mir dok se igraš.

Savršena izrada ovog proizvoda osigurava mekane i glatke rubove, čime se eliminira svaki rizik od ozljeda. Slagalica dolazi s prekrasnim slikama voćki koje su realne i atraktivne za djecu. Bit ćeš oduševljen dok slažeš različite oblike voća, poput banane, jabuke, jagode i još mnogo toga.

Drvena ručka na ovoj igrački omogućuje ti jednostavno držanje i hvatanje slagalice. To će ti pomoći razviti sposobnost hvatanja i koordinaciju oka-ruka. Također će potaknuti razvoj kreativnosti, sposobnost prepoznavanja i razvoj tvog mozga.

Ova slagalica je također odlična za razvijanje interesa za voće i zdravu prehranu. S različitim varijacijama koje su dostupne, moći ćeš se zabaviti i istraživati različite oblike i boje voća. Ova slagalica također ima i obrazovnu svrhu jer ćeš naučiti prepoznati različite vrste voća i razviti svoje kognitivne vještine.

Nadam se da će ti ovaj opis pomoći u donošenju odluke o kupnji ove prekrasne drvene slagalice -Voće Sigurno ćeš uživati u ovom sigurnom, edukativnom i zabavnom igračkom iskustvu. Kupi danas i podrži svoj razvoj!

Značajke

  • Sigurna i zabavna igračka za djecu – Montessori drvena slagalica.
  • Netoksični materijali i glatki rubovi za sigurnost djeteta.
  • Razvoj kreativnosti, koordinacije i razmišljanja uz voće.
  • Interes za zdravu prehranu i različite vrste povrća.
  • Edukativno i zabavno iskustvo za djecu.
  • Podrži razvoj svog djeteta – kupi danas!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.