Akcija!

Drvena Slagalica Vlakić Geometriski Oblici

10,90 KM

-27%

Na zalihi

Drvena Slagalica Vlakić Geometriski Oblici 15,00 KM 10,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

 

Naučite vaše mališane na zabavan način geometrijskim oblicima. Vlakić ima 10 geometrijskih oblika trokuta, pravokutnika, kvadrata i krugova različitih veličina i boja. Dijelovi slagalice imaju lijepe robusne gumbe, a slagalica je posebno debela i čvrsta (13 mm debljine)

Materijal visoke kvalitete: drvena igračka izrađena je od ekološki prihvatljivog drveta. Pojedinačna slagalica je ravna i glatka, boja je svijetla, sigurna, netoksična i ne blijedi.

Igračka za rano obrazovanje: Ova drvena slagalica posebno je dizajnirana za razvoj fine motorike, koordinacije oko-ruka i rješavanje problema. Također pomaže u promicanju prepoznavanja boja i oblika.

Slatka zagonetka: Drvena slagalica pruža mališanima puno zabave.

Edukativna igračka: slagalica potiče finu i grubu motoriku zahvaljujući čvrstim i praktičnim drvenim ručkama. Mala djeca uče staviti prave dijelove slagalice u odgovarajuće oblike.
Podučava finu motoriku: drvene slagalice su visoke kvalitete i privlače djecu svih uzrasta u vrtiću. Iznad svega, kompozicija boja je vrlo privlačna. Na prvi pogled jednostavna igračka međutim pravi je izazov za djecu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.